Příspěvek
od Rasputin » 18.2.2011, pát 15:49
dotaz ohladne klimy na 75. Co vsetko je sucast klimy? Mna napadlo klima cerpadlo, chladic, rozvodne trubky, panel v interieri co este? urcite naka elektroinstalcia este, nake spinace, volnobezka??? neviem ci 75ka ma klimu riesenu cez volnobezku, ale asi hej, ze?!?? A neviem ci aj radiator sa nemeni?!? Plus este asi nake sponovacie kladky. Vec sa ma tak ze mam moznsot kupit klimu origo zo 75 TS, akurat ze este neviem co vsetko k tomu ma, ale pisal ze robil nake veci na aute a vyprataval motor aj interier ci co, a teraz auto poskaldal do stavu ze jazdi, akurat ze klima este nieje nahodena, tak predpokladam ze ma vsetko. Dalej bol by mega problem to zastavat do auta co klimu origo nema? ci tam budu nake diery navyse treba v kastli abo tak... ci blok motoru ma predpripravu na klima cerpadlo, alebo tam boli ine bloky. Na TS som totiz klimu este nevudeil, iba pocul, klimu som videl len na 2.4TD... A posledna vec, aku ma hodnotu taka klima, ked budeme brat do uvahy ze je k nej vsetko co ma byt, do poslednej matky a srobu(co samozrejme nebude) ale kolko asi, svoju predstavu mam, ale skuste nahodit.
EX: Alfa Romeo 75 2.0TD
EX: Hyundai S Coupe GT 1.5T
EX: Alfa Romeo 75 2.4TD
Alfa Romeo 75 2.0TS Limited Edition
Alfa Romeo Stelvio Q4