Pripajam slubene foto z toho noveho zadneho loga.
Cendler, proim skus najst nejake rozumne zapojenie kabelaze,
je otazne ci to bude treba tahat s panela na strope,
alebo bude stacit nejaka uprava v zadnych 5.dveriach... ???
Natáhnout kabel od stropního panelu je v pohodě, v podstatě stačí "jen" sundat stropnici, ale problém je spíš v tom, že když to napojíš paralelně k tomu tlačítku, půjde kufr otevřít i při zamčeném autě...pasztalos píše:je otazne ci to bude treba tahat s panela na strope,
Musim nesuhlasit s tebou, lebo pokial nemas kluc v zapalovani t.j. Nesedis v aute nefunguje ani to tlacitko na strope. Funguje len ked je kluc vo vnutry a musi byt odomknute auto. Pokial mas nastavene automaticke zamikanie, tak nemas problem a riesene je jednoduche. TAHAT KABEL ZO STROPUHampice píše:Natáhnout kabel od stropního panelu je v pohodě, v podstatě stačí "jen" sundat stropnici, ale problém je spíš v tom, že když to napojíš paralelně k tomu tlačítku, půjde kufr otevřít i při zamčeném autě...pasztalos píše:je otazne ci to bude treba tahat s panela na strope,
LUBO a co je na tom take komplikovane ????lubo píše:Ahoj kluci tenhle ten spínač jsem si koupil před půl rokem a řešil tenhle ten problém ,není to tak jednoduché . Protože spínač ve stropnici dává signál relátku které je v pojistkové skřínce ( někde ve vnitř ,tak že není ani vidět jen ho slyšíš cvakat)a teprve to relátko dává impuls do pátejch dveří tak že to nejde napojit přes spínač ve stropnici .Já to ted chci taky řešit a nenapadá mě nic jiného než zkusit najít nějakej kablík v autě kterej je napájenej jen když je auto odemklé a zamknutí je bez napájení. Poznámka: a ta pojistkovka se mi opravdu nechce rozdělávat.
Lubo, este som nemal cas to rozobrat, ale urcite pridem na to ako sa to da vyriesit.lubo píše:Mě funguje to tlačítko i když nemám klíčem zastrčenej a jak jsem psal ze spínače nejde nic do pátejch dveří ale do relátka , ze sropniho spínače jde spínací mínus do relátka, relátko sepne a pošle do zadních dveří +12 a dveře se odemknou , tak mi řekni když ho proklemuješ co pošleš do zadních dveří ? Mínus?ten ti tam bude k ničemu když v pátejch dveřích nemáš stálej +. Nebo se možná mýlim, věř že budu jenom rád když to vyřešíš a pak napíšeš jak si to udělal.Já jsem se s tím natrápil dost.
Tiez som tohoto nazoru ... Ale nebudem sa hadat, kym som to nevyskusal ....Maxa píše:Když to napojíš paralelně na to tlačítko ve stropnici,tak jak pozná to relé,že jsi dal impuls od jinud?Relé prostě sepne jako vždy a pošle do dveří 12V.Nevidím v tom problém.
Jasne neboj, pripravim z toho taky foto serial,lubo píše:Hele kluci už je to půl roku co jsem se v tom vrtal tak si to uplně přesně nepamatuju,ale vím že jsem zkoušel vše.Taky je možný že máte pravdu ,ale vím že jsem to tak chtěl udělat ,a nešlo to jinak bych to udělal. Ještě mě napadá jedině ho ten spínač ve stropnici vyrušit a přetáhnout to do pátejch dveří.Ale co počkam si až to Pasztalosi vyřeší .Držím ti palce a pak dej vědět hned si to taky dodělam.
No jestli to ma yan.ko na tu 156 co ma na obrazku tak tam jsou 17" na 45cendler píše:yan.ko : ale měl by jsi mít 225/50/17 podle TK, já bych to moc neriskoval, v dnešní době, dávat na auto, něco co tam není schváleno, pojišťovny jsou píšťalky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti