Pochopila jsem to správně? Snad jo

takže postupně to že jari nemá 159 nevím kde berete jedna je zrovna zde http://www.jari.cz/vozy/alfa-romeo-159-19-jtdm.html a jednu zrovna nedávno koupil alfa mirek co pořádá sraz na pastvinách navíc píšu že vozí auta na objednávku jako vy a co vím reaguje na mejli a telefony.mgr.maria.vaic píše:Jari ze Žamberka nemá naprosto žádné 159-ky, takže nechápu, a Mates? To je možná hodný kluk, avšak prodejem AR 159 2.4 JTDM se také nezabývá...Franik píše:podle mě bych osobně prvního oslovil Jariho ze Žamberka dovoz ze švýcarska a poté další možnost bych též nahlédl na nabídku Vaice, samo že osobní prohlídka by rozhodla a kdyžtak by jsem si nadával sám sobě co jsem přehlédl a na co nepřišel. Samo je tu ještě i Mates.ale u mě je to až tak za 4 - 5 let a bude to 1,8TBia nebude v názvu číslo.
Takže, pane Franik, nevím, co to dělá v mém vlákně???
A navíc, Vy pořád pracujete ve škodovce pod mým bratrem, nebo jste už, konečně, změnil zaměstnání???
Od kdy si tykáme? Pátek večer a nemáte nic lepšího na práci, než si dráždit grafomanské střívko?mgr.maria.vaic píše:OK, rohlíky máme jen pro hodné a INTELIGENTNÍ kluky. Opakuj po mně IN TE LI GEN TNÍ ... Jó, tak Ty jsi to nikdy neslyšel... Je mi líto, ale pro Tebe rohlíček NEMÁME =D>
filtrovali, flirtovali.... filtruje se třeba voda v bazénu, ale nevím, jak bych se na Vás filtroval jámgr.maria.vaic píše:Jako fakt, upřímně, ale toto já nepotřebuji, aby se b...i na mně filtrovali. Nakupujte tam, kde Vám to vyhovuje! Já Vám v tom nebráním!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů