Pokud jsem to dobře četl, tak se tam píše něco i o špatných/chybějících zubech co snímač/čidlo snímá. Což snad není tvůj případ.... možná vyčistit, jestli neni špína mezi jednotlivými zuby.
Neměl jsem to rozebraný, ale možná to vypadá podobně jako na ložisku u kola (snímač a prstenec se zuby co snímá smímač jak se otáčí)...někdo kdo se v tom vyzná možná poradí.
Tak, když smažu chyby. Nastartuji, a pokud je auto na volnoběžných otáčkách je to ok ale jakmile se přidá plyn ihnec skočí chyba P0336. A ty autoadaptační data mě to nepovolí smazat i když mám registrovanou verzi..
Jako to co říkáš ono tak odpovídá skočeným rozvodům, ale ktomu je většinou přesná chyba, hodí to, že to není ve fázi.
Jinak je to jak na kole, magnety a cívka, ale na řemenici se to nemá od čeho "zašpinit"
Ahoj, možná hloupej dotaz ale předsi. Nemáš náhodou otevřený víčko od nádrže ?
víčko je zamknutý, taky mě to napadlo
Ale ráno jsem otočil klíčkem a ručička se vrátila pod čtvrtinu .. benzín v nádrži byl, na budíku ne. Nechám to bejt, snad to nebude dělat častějc
Zatim jediný auto, který jsem měl, u kterého běhěm jízdy občas hladina vzrůstá Ovšem nesmíš si pamatovat, kolik jsi tam měl před tím, protože si někdy (podle rafičky) myslim, že živim GTA
Zdravím Alfisti:
Mám těd problem s ukazatelem nafty. Posledních pár dní se zděšením pozoruju jak klesá ručička paliva. Spotřebu ukazuje v pořádku ale ručička mi klesá před očima ... po ujetí pár kilometrů. Prosím o radu kde by mohla nafta mizet.
Pokud neni problém v pseodorafičce jak je zmíněno výše...tak bych začal tímto. Když někde delší dobu stojíš, jestli není někde pod autem flek od nafty....speciálně u pravého předního kola.
Dallen mas nejaky kontakt na sebe? neco delam spatne ,klice new uz mam, pres plyn tam nahraju kod, nastartuju, jakmile to vyndam tak se to asi nejak zase zresetuje a j to musim nahrat znova..