PS: ten zádný lavý blatník by fakt chcelo opravit...
enzo13 píše:Moc na ní nemávejte - neumí moc řídit a já tu alfu od ní za měsíc kupuji.
zdravia len v okolo trencianskeho krajaPetr147 píše:u vas nezdravi nikdo
jo tak ty ses hory? jen mi vysvetli jednu vec ve kbelech na tebe troubim na krizovatce u omv jedu si koupit retka na benzinku a jedu na palmovku potkavam te znova na prosecky pod prosekem tak mi vysvetli kde ses toulal 5 minutHory píše:Dneska v Počernicích černá 147ma, cestou z Satalic do Kbel 159tka a pak při cestě z Proseka z kopce směrem k palmovce šedá 156tka poface s nápisem na zadním výku ,,special edition" v písmu AR :-)
Měl si se zastavit na kus řečiAdamsquare píše:Tak kdopak má svůj vlastní soukromý sraz na zahradě?
Nebyl. Dneska jsem byl večer jen v Praze (Vinohrady, Štěrboholy, Letňany)Adamsquare píše:Nebyl si dneska s GT kolem druhý u Slanýho?
Díky za pozdrav, to jsem musel být jáTerr píše:Já jsem asi před třemi dny potkal večer na Vypichu v Praze stříbrnou 166 3.0 V6, dokonce měl naší Alfistickou značku z fóra, ale na zběsilé mávání a blikání absolutně nereagoval a já měl ze začátku takovou radost, že má naší Alfistickou podložku pod značku.![]()
Kámoši, co jeli se mnou se mi pak smáli, připadal jsem si jako idiot
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Americkej a 3 hosti