Tak doufam,ze kdyz se potkame bude poradnej pozdrav

to mi celkem uniklo, že coyot má šestiválec v benzinu.coyote píše:Díky za pozdrav, to jsem musel být jáNa Vypichu holt koukám co mi tam kdo provede za nepřístojnost než po alfách
Navíc před třemi dny jsem tam byl silně zamyšlený, nějak mi stále trápí převodovka, tak jsem u toho i poslouchal zvuky...
P.S. Vypadala takhle?
coyote píše:Díky za pozdrav, to jsem musel být jáTerr píše:Já jsem asi před třemi dny potkal večer na Vypichu v Praze stříbrnou 166 3.0 V6, dokonce měl naší Alfistickou značku z fóra, ale na zběsilé mávání a blikání absolutně nereagoval a já měl ze začátku takovou radost, že má naší Alfistickou podložku pod značku.![]()
Kámoši, co jeli se mnou se mi pak smáli, připadal jsem si jako idiotNa Vypichu holt koukám co mi tam kdo provede za nepřístojnost než po alfách
Navíc před třemi dny jsem tam byl silně zamyšlený, nějak mi stále trápí převodovka, tak jsem u toho i poslouchal zvuky...
P.S. Vypadala takhle?
Sám seš poloupadlejTerr píše:No tak to taky čumím, asi to byla ona no, viděl jsem jí převážně zezadu, přišlo mi, že má nějaký poloupadlý výfuk a snad tam byly i nějaké nápisy...tys prodal svojí 147 f dehtu a koupil tohle? Proč, ani ses nepochlubil
Nebo jsi jí nechal přítelkyniprotože na fotce nějakou vidím stát.
Jasně, že bude zdravím všechny Alfičkyd.k76 píše:BoarD : Ve dnech 4. az 6.6. budu v Lysy nad Labem u segry slavit svarovi narozky,tak koukej po zeleny 145ce.Ubytovani asi u rodicu v Kovanicich.
Tak doufam,ze kdyz se potkame bude poradnej pozdrav
Tys na Alfě ještě nedodělal ty brzdy?coyote píše:Jen cestou tam řídila žena, já jel Favoritem
Tak se mu podívej na ten jeho nový podpisRadim píše:to mi celkem uniklo, že coyot má šestiválec v benzinu.
Příště půjdeš pěškyTokarev píše:protoze konecne pochopil ze nafta patri do kamen
Spirpin píše:Příště půjdeš pěškyTokarev píše:protoze konecne pochopil ze nafta patri do kamen
No vidíš, a já tam jel jen zkontrolovat cenu naftyHory píše:U Imofy se alfy nezdraví. Buď jedou do servisu, tak jsou naprdlí nebo ze servisu a tam zas nechali ranec, tak jsou taky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů