Tak se taky podělím o své pocity

Už jsem byl docela zoufalý, protože prvotní diskuze před měsícem nevypadala moc nadějně a chtěl si auto nechat - nedivil jsem se mu. Každopádně jak jsem teď viděl, že tu začal řešit motor do Norda tak jsem mu ještě napsal, a když mi pak volal a domluvili jsme se tak jsem asi 10 minut tančil po pokoji radostí
Hned po cestě jsem se stavil u Vsetína pro 15" liťáky na zimu - přeci jen nebudu drbat ty pěkné 16"

a pak hurá přezout na zimní Continentallky. Tam se to trošku zkomplikovalo, protože šrouby co byly na 16" nedržely 15" - byly moc dlouhé a měly moc malou hlavu

Takže přibyla na účet sada nerezových šroubů, ale co, aspoň zůstanou ty na léto hezké a nezoxidované

S autem mám tedy zatím najeto necelých 200km (a spáleno skoro 1/4 nádrže - holt jel sem zpět přes Bílou a tam se na těch krásných cestách prostě nejde loudat

) a je to prostě jiný svět - jsem úplně spokojený
V nejbližším plánu je hned příští víkend výměna oleje + všech filtrů a ještě řeším kde v kraji (Ostrava, Karviná, Frýdek a okolí....) by se dalo nechat nějak slušně ošetřit podvozek a dutiny - když jsem viděl ten spodek v jámě na evidenční STK tak to byla opravdu paráda, jak nové auto

Dlouhodobý plán: dořešit zadní popelník, povrzávání v interiéru z palubky (což bude určitě "legrace"

), kosmetiku sedaček a možná se až bude hezky vrhnu na kosmetiku motoru - naleštit kolínka, nechat přelakovat box na vzduchový filtr a nechat chemicky vyčistit ventildekly - ale to už bude takové hraní jak čas dovolí

Jediné, z čeho mám rozporuplné pocity je to kazetové rádio

Sice je hodně stylové a padne tam hezky, celkem slušně hraje (dokonce má regulaci balance/feder/bass/treble

) (část mně si ho chce nechat), ale to přetáčení kazet je nehorázně pomalé a ještě to musí člověk držet... no uvidíme, jak dlouho to s ním vydržím. Když tak poputuje do krabičky do skříně - ale sehnat rádio se zeleným podsvícením taky není úplně jednoduché...
Přikládám foto na zimních kolech (ještě bez středových krytek - teď už tam jsou

). A jsem opravdu rád, že se mám s čím zúčastnit srazu na Pustevnách

@Hampice: Tak turbína to snad vydrží - olej se bude měnit hezky co 7.5tkm (tedy s mým nájezdem co půl roku) a turbo hezky dochlazovat - už jsem zvyklý z dýzla