spirpin píše:Tedy, pánové, laik žasne a odborník se diví ... Úroveň debaty a vzájemného napadání se začíná nebezpečně blížit úrovni diskusí na auto.cz, což mě docela děsí. To jste alfisti, to jste družstevníci?!
Já si nemyslím, že bych se v diskuzi choval nějak nepřístojně, ba naopak jsem si dal tu práci spočítat časy za jednotlivá kola.
Jinak mi to přijde taky zbytečně vyhrocený, a to z obou stran. Zajímavé je, že nejslušněji tu vystupuje ten koho se to týká nejvíc. A to Kleo.
Slimák: vášně vzplály opravdu u vás na SM. Napadáte tam (Pavli a další), že Kleo zajel do servisu na opravu řízení, vynalezl rovnější trasu apod.... Nevím proč vám nedochází, že nějaké falšování výsledků, které naznačujete, nemá nikdo z nás zapotřebí. A jak asi. Když chcete někoho mermomocí kritizovat, pak leda fotobuňku

, která dle vás asi Kleovi, jako jedinému a zrovna v nejsilnější kubatůře odečetla 2 sekundy. Hoši to jsou jen konspirační teorie a Kleofáše je mi líto, že tady to bláto musí číst.
Pojďme se na to vykašlat a spíše přemýšlejme, jak udělat Kámen lepším. Třeba by bodlo studenejší pivo. To co se tam čepovalo se nedalo pít
Takže sehnat lepší chlazení. Limonáda za 15 vočí byla super, ale za pade zlodějina(než se přišlo na to že je vedle źa levnějc). Nebyl to přece koncert Metallicy ale sraz alfaklubu. Klobása dobrá, jen jsem měl z ní strach jak tam na tom slunci ležela půl dne. Po pár pivech jsem za ní byl vděčnej.

Chutnala výtečně. S tratí jsem měl problém, možná proto, že jsem jel něco takového poprvé. Nedokázal jsem v té změti kuželů rozpoznat kudy jet a byl pak všude moc rychlej a dlouhej na brzdy.
počasí: ještě že nepršelo, ale bylo moc horko
resumé ? BYLO TO SUPER