dálkový ovladač a vše kolem
Re: dálkový ovladač a vše kolem
To jsem vše četl
ale jde mi o to kde to v autě prohrabat ?:D

jestli ti odešlo něco v klíči, tak se v autě nema cenu nikde hrabat
dalkáč podle telky funguje
jak divej

tak víš, že máš problém s příjmem.... nevím jestli je možný, aby se odkodoval klíč, to ti bude muset poradit někdo jiný
Taky možnost
jenže nemám code kartu
takže jedině do alfy co se s tím dá dělat
no uvidíme

kód ti udajně uplavat z klíče může.potřebuješ code kartu a zajet do fiatu aby ti to zase dohrály.
147 2003 1.9 JTD 85kw
159 2006 2.2 JTS 136kw
EX 147 2007 1.6 TS 88KW
EX 145 1997 1.4 TS 76KW
159 2006 2.2 JTS 136kw
EX 147 2007 1.6 TS 88KW
EX 145 1997 1.4 TS 76KW
Code kartu nemám
ale nějakej kod je napsanej v servisce
ale to je asi k ničemu

Tu nemám ani Já,ale za poplatek ti jí udělají novou
147 2003 1.9 JTD 85kw
159 2006 2.2 JTS 136kw
EX 147 2007 1.6 TS 88KW
EX 145 1997 1.4 TS 76KW
159 2006 2.2 JTS 136kw
EX 147 2007 1.6 TS 88KW
EX 145 1997 1.4 TS 76KW
kódovací karta 1.284 vč. DPH a nakódování 500 Kč... ceny z Imofy
Děkuji za info 

ale ted jeste jestli ti neodesel nejaky prijmac v aute, aby jsi nevyhazoval penize...
ja asi pujdu do magicaru
ja asi pujdu do magicaru
- coyote
- SemTuFurt
A nezkoušeli jste nakódovat klíče přes FES (MES)? S každou novou verzí toho umí víc, tak už to možná jde 

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
to jest?? 

súrne prosím o pomoc elektrika
čaute, mám obrovský problém čo sa týka elektriky, a neviem si s tým rady, prosím súrne o pomoc
stalo sa mi to, že v alfe 147 JTD 88kw mi zhorela poistková skrina pod volantom, na nej je aj imobilizér pokiaľ sa nemýlim. kúpil som inú z búranej alfy, mechanik ju namontoval, chvílu sa s tým trápil a svetlá a všetko ide ale je problém, že nenaštartujem. elektrický kod kľúča od novej skrinky nemám, lebo majiteľ ho stratil. je nejaká možnosť to zachrániť?? preprogramovať?? alebo neviem ako?? mechanik mi povedal, že to budeme musieť odtiahnuť do alfa romeo preprogramovať celé, prosím o hociakú pomoc
stalo sa mi to, že v alfe 147 JTD 88kw mi zhorela poistková skrina pod volantom, na nej je aj imobilizér pokiaľ sa nemýlim. kúpil som inú z búranej alfy, mechanik ju namontoval, chvílu sa s tým trápil a svetlá a všetko ide ale je problém, že nenaštartujem. elektrický kod kľúča od novej skrinky nemám, lebo majiteľ ho stratil. je nejaká možnosť to zachrániť?? preprogramovať?? alebo neviem ako?? mechanik mi povedal, že to budeme musieť odtiahnuť do alfa romeo preprogramovať celé, prosím o hociakú pomoc
ano, součástí je body comp a musí se to sparovat
lenže body comp mám z inej alfy, pretože ten môj vyhorel, tak som kúpil z inej a namontovali ho tam, ale mechanik mi hovorí, že mu to nejde spárovať, má s tým niekto skúsenosti, spároval to už niekto?? vedel by to niekto spraviť????
vážne nikto nemá skúsenosti???
- Princ William
- Štamgast
Já zkušenost mám, ale vůbec Tě nepotěším, dokódovat to nejde. Alespoň já jsem nikoho nenašel, kdo by to dokázal. Aby jsi to nastartoval, tak musíš koupit z jednoho auta řídicí jednotku motoru, klíč s čipem imobilizéru a obvodem (pokud nechceš kódovat dálku zase na těžký prachy) a pak ještě tu pojistkovou skřínku s body počítačem (stačí jen ta se šedivým plastem). Nemluvim ani o tom, že to musí být zase ze 147 JTD 88 kw, 3 nebo 5 dv podle toho co máš, 5dv jednotka na 3dv dělá bordel s osvětlením interiéru a opačně to bude obdobný. Podobná výbava bude asi výhodou a vyřešením případných problémů dopředu. Žádný kódy znát nemusíš (pokud prohodíš to co jsem napsal výše), a pokud prohodíš jen planžetu v klíči tak ti poběží i dálka bez kódování klíče. Máš tažný?stenaa píše:vážne nikto nemá skúsenosti???
více info najdeš tady
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
Jak je možné. že jsem už rozchodil x-lidem klíč od jiných jednotek, přidal klíč ke starým jednotkám, když to prý nejde? Ale když nejde tak nejde..
Steena: Napiš mi telefon do SZ, zavolám ti, domluvíme se a rozchodíme to.
I DO jde, ale je třeba mít naprosto stejný DO (původem ze stejného BC).
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
- Princ William
- Štamgast
Klíč většinou (myslim dálka) jde možná i přidat přes kódování ve FESu. Ale rozchození imobilizéru asi neuděláš....pokud ano, tak smekam.Dallen píše:Jak je možné. že jsem už rozchodil x-lidem klíč od jiných jednotek, přidal klíč ke starým jednotkám, když to prý nejde? Ale když nejde tak nejde..
Kód musí souhlasit s počítačem, klíčem a řj motoru!!!. A když jsem vyměnil jenom počítač, tak to šlo vyšlapat pomocí plynového pedálu se starým kódem - takže asi o správnosti (umístění) kódu je v ŘJ motoru. Pak napiš výsledek, jsem zvědav. Neřikam, že to nejde, ale v mém okolí se mi to zprovoznit nikým nepodařilo

Přes FES nic rozchodit nejde, mám nejnovější verzi a nabídka přidání čehokoliv tam není. Ani tam nejsou operace s code kartou. Na to je třeba alfaOBD.
Jak jsem psal není problém s imobilizérem, spíše s DO, sehnat správné DO je boj, hodně ovladaču je mrtvých i když se tváří v pořádku takže ideál je udělat dva klíče koupit nějaký dálkový set (magicar apod.) a udělat si klíč s DO OEM. Není to sice pěkné jako to mít origo, ale funguje to.
Sám to tak mám
Výsledek nevím jaký psát, už jsem řešil přidání kliče pro více než 10 lidí jak k původním jednotkám (ztracený klič) tak i k jednotkám vyměneným z jiného auta.
Každý druhý klíčník říká, že to umí rozchodit, ale neumí to ve výsledku skoro nikdo
Při dělání transpordéru rovnou dodávám i pin z code karty
Poslední případ kdy klučina za mnou jel 2x z plzně (spletl si jednotku misto body compu dovezl el. servo
) auto po vyměně všech jednotek.
Jak jsem psal není problém s imobilizérem, spíše s DO, sehnat správné DO je boj, hodně ovladaču je mrtvých i když se tváří v pořádku takže ideál je udělat dva klíče koupit nějaký dálkový set (magicar apod.) a udělat si klíč s DO OEM. Není to sice pěkné jako to mít origo, ale funguje to.
Sám to tak mám
Výsledek nevím jaký psát, už jsem řešil přidání kliče pro více než 10 lidí jak k původním jednotkám (ztracený klič) tak i k jednotkám vyměneným z jiného auta.
Každý druhý klíčník říká, že to umí rozchodit, ale neumí to ve výsledku skoro nikdo
Při dělání transpordéru rovnou dodávám i pin z code karty
Poslední případ kdy klučina za mnou jel 2x z plzně (spletl si jednotku misto body compu dovezl el. servo

Zdravím, Tak po velkém souboji a asi 2000 najetých km ve vlaku punto večer zazpívalo... immo zhaslo a naskočil. Takže děkuji moc za krásně odvedenou práci, pokud budeme potřebovat druhý klíč (což zatím nepředpokládám) určitě se ozvu. S pozdravem Petr J****
Limo* s bussem (166 3.0)
- Princ William
- Štamgast
2 Dallen
Přeji ať se to povede. Já prostě mam jen takovouto vyzkoušenou zkušenost, to však neznamená, že je jediná. Pak určitě napiš jestli se to povedlo, bude se to hodit i pro případné budoucí zájemce se stejným problémem.
Přeji ať se to povede. Já prostě mam jen takovouto vyzkoušenou zkušenost, to však neznamená, že je jediná. Pak určitě napiš jestli se to povedlo, bude se to hodit i pro případné budoucí zájemce se stejným problémem.

a čo ak elektro mechanik vezme imobilizér zo starého body comu a hodí ho do toho čo som kúpil, mohlo by to ísť?? teraz sa totiž o to pokúša a rozoberá to, treba tam vybrať tuším troch chrobákov a prehodiť ich, imobilizér totiž nezhoral, zhoralo len nejaké ovládanie okien a neviem čoho všetko
Ať to zkusí, tohle je metoda pokus omyl v těžším kalibru.
Samozřejmně je tam více čipů, ale pokud neví který to ani je tak to je odvážnej mechoš. Aby si zachvíli nesháněl nový BC
Snad to klapne, teoreticky by to fungovat mohlo

Samozřejmně je tam více čipů, ale pokud neví který to ani je tak to je odvážnej mechoš. Aby si zachvíli nesháněl nový BC
Snad to klapne, teoreticky by to fungovat mohlo
Limo* s bussem (166 3.0)
určite dám vedieť ako to dopadlo,