luxusni cenaJardaS píše:Jj pěkné gumy v loni v létě jsem je kupoval na předek (už byly sjetý na vnitřni straně, zadek zatím OK) a sehnal jsem serii 2010, cena za kus 1400,-Kč

luxusni cenaJardaS píše:Jj pěkné gumy v loni v létě jsem je kupoval na předek (už byly sjetý na vnitřni straně, zadek zatím OK) a sehnal jsem serii 2010, cena za kus 1400,-Kč
Já už ji nějakou dobu nemám, tak si nevzpomenu přesně...yan.ko píše:jo, 215/45/17 ty tam mam taky
Jasně že cena je luxusní, taky jsem po nich hned šel. Měl jsem za týden odjet na dovolenou a zjistil jsem sjetost obou předních, tak jsem dal do vyhledávače a našel, byla to kejda, ale protože byly z výprodeje tak byly pouze dvě. V roce 2012 bych se asi rozmýšlel koupit gumy s DOTkou 2008, jedině je nějak obměkčit (třeba REGUMem), záleží jak lákavá by byla cena.yan.ko píše:jj, na 156ku 215/45/17 max 225/45/17 (jako u GTA, pravda v technicaku zatim nejsou). 1400,- luxusni cena, kde jsi je sehnal?? V mem rozmeru stoji okolo 2500,-, r.v.2008 jsem videl za 2000,- no na ztvrdlou gumu bych se mohl vyprdnout.
jasně není problém, zapojení bude hračkaReznikCZ píše:myslíš že bych si k tobě někdy mohl udělat výlet a zapojil beckera?... mám všechny příručky k tomu vč. schéma zapojení ale nemám kabeláž (zůstali ve starém autě) a zašantročil jsem na uchycení rádia ty "packy"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů