Jojooo, je to krasa, zvuk brutalni... jsem se proste zase zamilovalyan.ko píše:Sice motorky nemusim, ale tohle bych si nechal libit ...

Jojooo, je to krasa, zvuk brutalni... jsem se proste zase zamilovalyan.ko píše:Sice motorky nemusim, ale tohle bych si nechal libit ...
Už to funguje, no prapodivný zvuk to je, je to tak pořád, nebo jen studené?Cipís píše:sakra,opravim to a dam to verejne...melo by to fungovat na ten odkaz,ale zrejme nefunguje
To je prave to, co zatim nevim. Jedna se o starsi dily z bouranych aut, takze predpokladam, ze vzdy budu znat z jakeho "vozu" to je. V prvni fazi renku, ze musim zjistit poptavku, pak az zacnu uvazovat, zda je realne a hlavne rentabilni pro to jezdit. Nechci na tom vydelavat, ale ani prodelat a hlavne nezivit mistni obchodniky. Pro me je dulzite to, ze budu mit levne dily ja a dodam je i lidem, kteri o to budou stat. Zaroven si uvedomuji i to, ze je v CR nejaky zakon o reklamacich, proto bych jej samozrejme dodrzoval. A co se tyce poctivosti dodavanych dilu, zarukou budiz to, ze vrakoviste v Italii vlastni manzel me spoluzacky a specializuje se pouze na Alfy. Nedela ani Lancky, ani Fiaty... Ale jak rikam, dokud nebudu mit poptavku, nejdu do toho... Sumarne to reknu tak: pojedu do Itosky, privezu si vrak (pro sebe) a pokud nekdo bude chtit dil a ja jej budu mit, prodam mu jej za naklady mnou vlozene...pekony píše:A jak to bude se stavem co se týče dílů typu převodovek, motorů atd?? Jak poznáš stav?
Tak zrovna toto NEDAMcendler píše:já bych něco bral : TI prahy, sedačky, volant
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti