Plast? ja tam mam debilni, poskrabany zelenkavy hlinik, ktery nejde vycistit. I na volantu i na tapecirech dveri... Kluci diky za podnety, rozhodl jsem se, ze do toho pujdu, ale bud to chtit zjistit pristi sobotu presne ceny a zpusob dopravy sem. pak dam vedet kdy a jak to sem dostanu. Privezu nejdrive jednu bouracku a az ji rozebereme, pojedu pro dalsi. Z telefonatu do Italie ale vypliva, ze ty bouracky prodava bezne cele do 4000e, takze to pak rozpocitam na dily, at se to zaplati...pekony píše:Já bych určo bral středový plast kolem fofrklacku a kolem rádia a budíků.
No on je to pokovený plast nejspíš. Mám na něm u klacku vryp jak Brno a nad rádiem prasklinu jak do toho někdo lezl a nevěděl jak. A taky bych bral tu stříbrnou lištu co vede středem interiéru vlevo od volantu. Opět nějaký kokot na ní něco přilepil sekunďákem.lach-t193 píše:Plast? ja tam mam debilni, poskrabany zelenkavy hlinik, ktery nejde vycistit. I na volantu i na tapecirech dveri... Kluci diky za podnety, rozhodl jsem se, ze do toho pujdu, ale bud to chtit zjistit pristi sobotu presne ceny a zpusob dopravy sem. pak dam vedet kdy a jak to sem dostanu. Privezu nejdrive jednu bouracku a az ji rozebereme, pojedu pro dalsi. Z telefonatu do Italie ale vypliva, ze ty bouracky prodava bezne cele do 4000e, takze to pak rozpocitam na dily, at se to zaplati...pekony píše:Já bych určo bral středový plast kolem fofrklacku a kolem rádia a budíků.
No tak jsme doma. Ty máš echt hliník. To já mám standard.sunic píše:Tak ono co jsem si všimnul podle fotek z bazarů, tak ten hliník byl asi podle výbavy.. ale já fakt mám desku na středovým tunelu okolo budíků, rádia a topení až pod řadící páku z vroubkovanýho hliníku.. pak ještě volant a takový ty malý lištičky co jsou na dveřích před pačkou otvírání dveří.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti