Zajímavý, že s postupujícím věkem mě ty píčoviny serou a "rozhazují" čim dál tím víc.cuhan píše:Neboj,časem vyzraješ a takovéto prkotiny nebudeš vůbec řešit,pěkně se zařadíš a vyčkáš na další zelenou,takovéto věci mě v žádném případě nerozhodí..
No byť možná nejsem ještě úplně starej, tak po městě a zejména Praze mám nalítáno tisíce kilometrů. Aby taky ne když si tím i vydělávám, takže by se dalo říci že to mám jako běžnou rutinu, ale mávnout rukou nad tím prostě nedokážu.bobas píše:Takove komentare pisou vetsinou lidi co zacinaji jezdit mestem, ten kdo to ma jako beznou rutinu to absolutne neresi
I když je pravda, že poslední dobou už mě někteří řidiči dokážou tak konsternovat, že občas nejsem schopen ani zmáčknout klakson a to ne jako že bych nechtěl.
Neboj se tohleto vyřeší stát, protože moje generace už se žádnýho důchodu beztak nedožije. Pěkně z rachoty rovnou do penálu.roberto37 píše:nejlepší by bylo důchodce, respektive důchodový věk zrušit. Prostě skončíš v práci a chceš do důchodu? Eutanázie to vyřeší.
Promiň táto, ale jeden klučina tě nepovažuje za normálního účastníka provozu. Injekce?
Jako bych se slyšelLeech píše:Něco jinýho je člověk jedoucí na nákup a zaměstnanec PPL, kterýho tlačí čas a šéf .. Taky si kolikrát zařvu, ale zase nejde nadávat každýmu.
Youtube

Limmettkka jistě potvrdí, neboť se mnou již nejednu cestu po Praglu absolvoval.