když tak sz
a to tadyDallen píše:Pokud by jste někdo chtěl tak můžu sehnat sufit 4xled za 80kč. Mám je v autě a svítí slušně. Akorát mi přijdou, že jsou o pár mm kratší takže je potřeba trošku vyhnout plíšky, ale to mi přijde, že je v každém autě jiné. Prodával jsem je i kamarádovi a to zase byli velké
když tak sz
Danni píše:ako je to pre 166 ale na mojej 156 som zistil (sakra) ze v zadu mi nejak divne funguju spinacky... na jednej strane nezapnem svetlo a na druhej ho zase neviem vypnut ked svieti... normalne nechpem co s tym je a ako je to vlastne mozne... sa mi zda ze v lete minuleho roka to fungovalo jak ma
Přesně tak kyselina a pak jsem každy zatavil tavným lepidlem .Petr147 píše:musíš z toho dobře oškrabat lak a pak jsou fajn kyseliny na pájení
twiister píše:a co myslize pod pojmom kyselina ? ja som nejak mimo asi
Pajka stačí jen je potřeba ta kyselina .twiister píše:fuha, dobreee, takze klasicka tepelna cinova pajacka na toto ee ? no idem asi do obchodiku pohladat nieco podobne.. dakujem za rady hosi
ale asi si moc nepočteštwiister píše:a co myslize pod pojmom kyselina ? ja som nejak mimo asi
Foto někde najdu to pohasinani je bez problemu jak psal twiister .Zip166JTD píše:Ceppp a pokud jsi všude narval led pásky nemá to vliv na to postupné pohasínání?
A ještě : nemáš foto těch zadních lampiček na C sloupku ? Co jsi narval tam ?
Jo a nevíte zda li se nadá protáhnout svícení v autě? Bejvalá 166 mi po otevření DO svítila déle.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti