Děkuju..taky na ní můžu oči nechat...ale a tvoje Alfice ni je taky nějak povědomá z jízd po Budějkách..myslím, že jsem tě viděl párkrát stát v koloně v Rudolfovské ulici..je to možné?:-)enzo156 píše:Moc pěkná
já jsem měl ten stejný pocit...obávám se, že jedině bílá barva umí ze sportwagonu udělat šperk garáže...Tonio píše:Obávám se, že to co potřebuju je bílej Sportwagon ...
wenca89 píše:Je to prostě nádhera, ta bílá se ke 159 hodí mnohem více, než sprofanovaná černá, dle méhonázoru. Ať slouží![]()
PS: když v pozadí vidím temelín, odkud jsi? já jsem z PT a často jsem v Č.B. rád bych dal srázek a tuhle kočku viděl naživo :-)
speedy píše:hmm, tak takhle to mám rád. to je paráda, mohli jste se pěkně doplnovat s Reznikem.ale jeho krasavice je už fuč. Každopádně dávám za jedna (jako ve škole
)
HonzaT píše:Přidávám se k obdivovatelům!Btw. - tahle čičina je mi velmi povědomá nejen z ČB a okolí, ale také z titulní strany Alfa Romeo magazínu.. Máme snad tu čest s jedním poměrně známým motocyklovým závodníkem? ;)
to tyado:Adamsquare píše:Kola má jiný, ale i podle těch DC na zadním nárazníku to je ona![]()
Casper píše:HonzaT píše:Přidávám se k obdivovatelům!Btw. - tahle čičina je mi velmi povědomá nejen z ČB a okolí, ale také z titulní strany Alfa Romeo magazínu.. Máme snad tu čest s jedním poměrně známým motocyklovým závodníkem? ;)
Ahoj..koukám, že máš přehled jaké Alfy jezdí po Budějkách a dokonce , která komu patří....to smekám, ale tebe jsem myslím taky parkrát zahlédl na Nádražní...bohužel tě na druhou stranu musím malinko zklamat..motocyklový závodník nejsem byď na svojí Suzuki jezdím moc rád,ale na závodění v soutěžích to není ...ale vítr vane dobrým směrem..
Jinak dotaz na ty ramena... tohle auto najezdilo za 2 roky 120 000km...a nebyly to žádné víkendové vyjížďky s rodinkou do Chorvatska...19" nízkoprofiláče si vybrali svou daň (jelikož jsem posluchač zvuků a zvuky co k autu nepatří mě přivádí k šílenství)..takže proběhla výměna horních ramen..124 000km (ramena jsem nechával dělat v Budějické autor. servisu, protože tam už má svojí zdravotní kartu už úplně od miminka a vědí tam o Alfici úplně šecko (nechával jsem tam dávat origo ramena, prý by měli něco vydržet ....u kamaráda bylo vyměněno levé přední ložisko...hučelo a to taky nemám rád ... a kompletní výměna brzdných destiček v předu i vzadu a ještě zadní stabilizátory...guma kolem kloubů byla už natržená takže to byla otázka času...
Doufám, že jsem ti poradil..
speedy píše:tvl Rezniku, byla to fakt kraska, furt si nejak nemuzu uvedomit ze z ji nemas
Moje jezdí po Budějkách denně, ale jezdí tu úplně ta samá se kterou se dá zaměnit. Po Rudolfovský jezdím pro naftu, takže jsi mě tam zahlídnout mohl. Jinak kolony tu máme tak nějak všudeCasper píše:Děkuju..taky na ní můžu oči nechat...ale a tvoje Alfice ni je taky nějak povědomá z jízd po Budějkách..myslím, že jsem tě viděl párkrát stát v koloně v Rudolfovské ulici..je to možné?:-)enzo156 píše:Moc pěkná
byla by to krásná dvojka jen co je pravda...ReznikCZ píše:Krásná a pravda mohli jsme se doplňovat
Hampice píše:Nevim, u JTDm2 bych do toho nehrabal. Při dobrém zacházení to nedělá závažnější problémy ani u starých motorů (teda 8V a 16V, 2.4 je jiná kapitola), natož o 2.0, kde je s DPF již počítáno v konstrukci...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host