Jinak pokud to v praci dobre pujde, tak asi dorazime tez ja + 1kousek se mnou

5DědekBV píše:Mylí Jéšížku!
Celí lok jsem bil móc hodné. Tak bys jsi my mohl ke Craštovejm přystavit nějaký pjekní přyblyžovadlo. Budu na to nachistanej, dojedu mašinkou.
A estli sy možu vibýrat, ropáka neé.
Vezmem tě přímým expresem:-).perry69 píše:Takova technicka... Jak tam jedete? Pivni listek je totiz naramne sympaticky. Tak jestli mam jet mastnou tyci a nebo si obednat Modryho andela
Tam vlakem a zpět taxi skoro tchýně:-).perry69 píše:To zni fer! Ty nebo zena nebudete pit? Pro jistotu si priprav pytlik
Uz vidim, jak si Venca pripravuje pytlik....perry69 píše:To zni fer! Ty nebo zena nebudete pit? Pro jistotu si priprav pytlik
Kumbal temer pripraven. Misto obrazu ZDE visi dily z 33... Ceka tu na tebe...zde. píše:Tesim se do kumbalu
vsak ja to tak taky myslel....perry69 píše:Ten pytlik jsem mysl pro me. Jistota je jstota
JA ti říkal vem ten Petrův statek:-). Bo když nemuže Pivrnec k Hondzikovi,musí Hondzik k Pivrncovi:-):-):-). Mohli by jste i přespat,ale to furt neřeší dopravu z Práglu ve více lidech a hlídání tvého prcka:-).hondzik píše:závist Venco... Bych si taky dal :-(
jenže nikdo to neodřídí a pak ještě musím v noci odvézt babi od nás domů.
Svět je nefér
mám vzít devítimístné ducato ?Pivrnec911 píše:
JA ti říkal vem ten Petrův statek:-). Bo když nemuže Pivrnec k Hondzikovi,musí Hondzik k Pivrncovi:-):-):-). Mohli by jste i přespat,ale to furt neřeší dopravu z Práglu ve více lidech a hlídání tvého prcka:-).
muzas, ale vlakova stanice neni pred restikou...had&kříž píše:paně krešta možu dorazit vlakem ?bo tu unas budě metr sněgu a to alficou neprorazim ani zaboha
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 0 hostů