Jo a je čas fóra záměrně posunut o hodinu zpět?
Jasan, takže je tam středoevropský čas. Já jen jestli to není nějaká chybkaRichie píše:s tou spolehlivosti SZ si nejsem jistej jestli pujde neco udelat..snad jednia nahrat novou verzi fora....
s tim casem je problem....to asi nejak poresit nepujdeaz bude podzim tak to bude zase OK
No a to mi přijde už moc složité. Přece jen fórum jako takové běží dobře a SZ je jen taková hračička navícRichie píše:abych se priznal..vubec netusim co bych s tim mel delat krome toho ze preinstaluju cele forum
Semtam se mně to stane taky, a nevým kde je zádrhel.Harous píše:Nevim kde je problem, ale kdyz kliknu na ikonku neprectenych zprav v tematu, tak me to porad vraci na stejny misto i kdyz to uz mam davno precteny. Treba v tematu poznej auto me to neustale hazi nekam do pulky strany 6. Nevis Richie kde by mohl byt problem?
Opet pripomenu starsi problem. Protoze bohuzel pretrvava a clovek je zmlsanej a pak to otravuje...Harous píše:Nevim kde je problem, ale kdyz kliknu na ikonku neprectenych zprav v tematu, tak me to porad vraci na stejny misto i kdyz to uz mam davno precteny. Treba v tematu poznej auto me to neustale hazi nekam do pulky strany 6. Nevis Richie kde by mohl byt problem?
No premyslel jsem o tom, ale na foru Lancia klubu mi to chodi jak ma...Zamin píše:To Harous: Tak to se u mě nestává. Není možné, že bys měl nějak omezenou možnost zápisu cookies? Jen mě nenapadá, co by to mohlo takhle částečně omezit :/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti