Dvojnásob jestli to je ta od crowmana
Upřímně,nevím co ti připadá divné na tom,že si 18ti letej kluk chce svoje první auto zvelebit,zvlášť když použije originální věcDallen píše:To asi nikdy nepochopím, že někdo koupí "nové" auto a první věc co potřebuje řešit je křídlo![]()
Dvojnásob jestli to je ta od crowmana
Dallen píše:@Diga: Proti tomu kridlu nic nemam. Bude vypadat pěkně, 155 má super tvary. Jen to je narážka na to, že osobně když koupím auto tak pro mě na prvním místě jsou věci jako olej, svíce, dutiny, dát do cajku interiér, případně ostatní věci co jsou potřeba podle konkretniho kusu (rozvody, nápravy atd.).
Zrovna tohle auto jsem tu měl nevím kolik se toho změnilo za měsíc a půl, ale rozhodně potřebovalo jinou péči než zrovna křídlo.
díky. co se týče laku tak to je vše přelakovaný a jako nový, jen klika u řidiče není celá v barvě, kousek tam je odřenej. o volnoběhu zatím teda můžu mluvit jen kladně, auto když stojí tak ani nejde poznat že je nastartovaný jak je tichounký a výfuk taky v pohodě, takže si s tim crowman156 asi ještě pohrál před prodejemDallen píše:Loupal se lak, střecha kapota možná i víko kufru (ale to si nejsem jistý, to bych kecal). Výfuk mi říkal, že je KO, bez tlumiče jen trubka, potom si pamatuju že jsme se bavili o náhodném vystřelování otáček na volnoběh. V tomhle stavu to bylo cca před dvěmi měsící
Drobnosti typu kastlík držící na suchém zipu apod. neřeším
Dál to neřešmě.
Ať slouží
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti