Před zimou sem jinak stihl vyřešit otázku díry v prahu, ze kterého se vyklubala ještě větší díra)) Auto bylo v tom místě bořené a kucí to jen zaházeli kytem. Velký dík patří ještě jednou Dallenovi (+za copyright na foto), který se do toho pustil a výsledky vidíte níže:
odkrytí kytu

cca 20x8cm

Po prahu přišel na řadu podvozek, kterému asi moc nesvědčilo Belgické klima a vypadal, tak jak vypadal. Antikorozní ochrana + dutiny.
Před

Uprostřed

Za))

A nakonec přišel na řadu kryt pod motor, který sem koupil v AutoKelly. Vše začalo největší lží Alfisty (italů): nebude to trvat dlouho. kryt vůbec nepasoval a nemohl jsem najít šroub, který by do těch děr pasoval. Zkusil sem zavolat do Nordex Havířov-Suchá, kde mi řekli, že z těch 7 šroubl jsou celkem 3 druhy a stálo by mě to 660Kč. Zkusil jsem AF centrum a tam mi řekli, že bych musel ty tři druhy šroubů objednat min po 20 kusech, přičemž za jeden šroub to vychází v rozmezí 30-60Kč. Nakonec sem tam dopasoval torx, ale zase mi neseděly, přesněji řečeno tam nebyly, díry v nárazníku a krytu, takže přišlo na řadu pilování a vrtání.
ustláno