Samozřejmě od toho tady diskutujeme, abychom se dovídali nové věci. Někdo je větší jetrd než ostatní ale tak to chodí. Já nevím to a ten zas tohle

PS nechceš 156 V6 se zárukou na motor? Cenu ti udělám

No v 16V TS určitě ne.. jak píše i autor v tom článku v posledním odstavci. (takže to svědčí o tom že těch 450 tis. s TS 16V je nesmysl). A o starších TS 8V toho moc nevím..coyote píše:V tom článku co si sem postnul mě zaráží jedna věc. Tazatel měnil palec na rozdělovači. Ten bych ale u TS 16V najít přece neměl ne? Takže tazatel najel 450 000km zřejmě AR75 s TS 8V...
kruste .. ja mam na 1.8 T.S. s LPG pres 330 ... a je to snad nesmysl?kravitzUL píše:No v 16V TS určitě ne.. jak píše i autor v tom článku v posledním odstavci. (takže to svědčí o tom že těch 450 tis. s TS 16V je nesmysl). A o starších TS 8V toho moc nevím..coyote píše:V tom článku co si sem postnul mě zaráží jedna věc. Tazatel měnil palec na rozdělovači. Ten bych ale u TS 16V najít přece neměl ne? Takže tazatel najel 450 000km zřejmě AR75 s TS 8V...
Čau, ten klepot bude nejspíš variátor, jak má auto nalítáno a variátor je v háji, tak za studena klepe jak nafťák. Novej přijde na cca pět tisíc, výměna se může udělat v ideálním případě zároveň s rozvody. Prý to jde i nějak repasovat, ale to nevím přesně. Ti to říkám - naftu nebo V6jazzman píše:Takže jsem se byl mrknout na pár 1,8ts a teda nevím. Nechal jsem si to zastudena nastartovat a stál jsem před zvednutou kapotou. Všecky do jedné tak divně klepaly jako by takový dieselový zvuk. Nwe moc, ale prostě jako jtd zvenu. U zavřené kapoty to nebylo slyšet. Je to normální? Nechce se mi věřit, že všech pět strojů byly mrdky před smrtí. Jaký to má mít zastudena zvuk při zvednuté kapotě?
uplně variátor odchází zhruba po 120 až 150 tis. Ale ten bych vůbec neřešil..pokud není úplně v konečném stádiu..nemá vliv na jízdu a rozhodně ti tím nic jiného neponičí. Neodpostim si to, ale mám u tebe pocit jako by sis chtěl za každou cenu uvařit zkažený maso...máš na TS nějakou speciální slevu?jazzman píše:jj už jsem to tady vyhrabal. Díky. Je otázka, jestli je to ono, ale vypadá to, že jo. Někde jsem našel, že nezáleží na počtu ujetých kilometrů, kdy to odejde, ale přece jen se na to zeptám. V kolika km to tak odhadem odchází?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti