Jinak jsem zjistil že celou dobu záchranářských prací během té bouřky jsem nechal zaplou kameru v autě, takže mám poměrně slušnou dokumentaci....
PS: že budu za 300 Kč na zadním sedadle pořádat miss mokré tričko jsem teda nečekal

To je fakt v pohodě, měl jsi s tím starosti, tak pokud ti aspoň těch šest stovek ode mě a od Kubase zůstalo na pivo, přispěli jsme fakt na dobrou věc :-)kravitzUL píše:pěkné fotky...díky že jste dorazili. Já jsem 2 dny pořádně nespal tak pak napíšu. Každopádně mě mrzí, že za ty vaše staré potvory Standa vybral peníze, měl jasné instrukce tyhle stará odlehčená korozí budou neplatící, protože tohle se musí podporovat a cení se!!Červené GTV už to mělo zdarma, to jsem sám doběhl, ale byl to extrém místo 4 pomocníků a ještě spolu organizátora Jirky, jsem v tom byl zcela sám se Staňasem co vybíral a Spirpinem na časomíře, takže jsem tyhle detaily nemohl až tak hlídat. Naštěstí něco zastoupily hostesky. Takže ještě jednou moc díky všem co pomohli jako vždy s tratí a pneu
Nespal jsem..zmokl jsem a už rád doma jsem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti