Jasný, v zásadě proti tomu nelze říct ani ťuk. Gumy jsou zkrátka jediný co drží auto na silnici, ale jelikož mě za pár dní/týdnů s největší pravděpodobností čeká nová letní sada, tak člověk dost kalkuluje, zda koupí nějakou levnou variantu za 2500 kus (Nexen) nebo 4800 za Continental apod.Petr147 píše: 9.3.2017, čtv 10:20 ... vše cca o pět-šest stovek na gumě dražší.... já nevím, proč to lidem stojí za to, že riskují svůj život a život ostatních...
Sada za 10 nebo 20 je sakra rozdíl a zrovna v případě Alf a 159 obzvlášť jdou gumy do háje poněkud rychleji než jinde. Dát 20tisíc za špičkové gumy a dělat to každý druhý rok... no... to už neustojí ani věta s opicemi a banány

Nestydím se za to, za těch 8let co 159 jezdim, tak v 19" na ní nebyly nikdy nový gumy. Vždy jetý. I když se říká, že ojetá guma je často horší než nová levná, tak jsem nikdy nepocítil sebemenší problém a to jsem na nich nakroutil okolo 140.000km. Jediný co bylo na obtíž, že každé 1-2roky z toho lezly ke konci sezony dráty na vnitřku. Z venku 4mm, zevnitř v mínusu.