Zip166JTD píše: je asi zbytečné ptát se jestli máš G2 že![]()

Zip166JTD píše: je asi zbytečné ptát se jestli máš G2 že![]()
Vacsina sprav bola stara aj rok, na lancii som to riesit nechcel (medzi casom som sa teda regol aj tam). Cize polozil som jednoduchu otazku, dostal som na nu primitivnu odpoved.ZR166 píše:AlfaRomeo166 píše: !!![]()
!!
já vím,že je jednodužší nic nečíst a jen se ptát a....
Já jsem od začátku psal o odkaze......nevím jakou tvou opověď máš namysli...když jsi se v klude pytal,tak proč se rozčiluješ,když já ti v klidu odpovím.AlfaRomeo166 píše:Davas citat, ale citat z lancia fora, ked si precitas moju odpoved hore, potom to pochopis.
A nedavaj mi tu prosim ta vysvetlivky, ktorymi dokazujes akurat ...
Ja som sa v klude pytal, ty tu hned zacinas vyrivat a urazat. Ked mas pocit menej cennosti, ventiluj si ho niekde inde.
Já bydlím kousek od Uhříněvse, takže to mam kousek napiš mi kdyžtak tel. Já bych se dneska navečer stavil... Cinknu a domluvíme se...Hampice píše:Ahoj na G2 mám funkční mapy Itálie a Major Roads západní evropy. Řekni jak se ti to hodí, jsem z jižňáku a každej den odpoledne sem doma.
Nebo mi kdyžtak písni sms na tel 605451480 a nějak se domluvíme....JosefH7 píše:Já bydlím kousek od Uhříněvse, takže to mam kousek napiš mi kdyžtak tel. Já bych se dneska navečer stavil... Cinknu a domluvíme se...Hampice píše:Ahoj na G2 mám funkční mapy Itálie a Major Roads západní evropy. Řekni jak se ti to hodí, jsem z jižňáku a každej den odpoledne sem doma.![]()
![]()
![]()
Děkuji,tak dlouho jsem to nevydrželJosefH7 píše:Pravé kuláté tlačítko zmačkneš a podržíš cca5-8 vteřin....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host