Naše Alfy - 5. kolo - II série (9.12-15.12)
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Zpochybňuji regulérnost tohoto kola!
Kam se poděly hlasy pro Michélu? Ti, co pro ni hlasovali, už nemohou pro někoho, kdo je aktuálně ve hře?
Aby bylo jasno, proč to dělám - chci vyhrát za každou cenu! A jestli nevyhraju, je to stejně jenom proto, že je to cinklý.
Kam se poděly hlasy pro Michélu? Ti, co pro ni hlasovali, už nemohou pro někoho, kdo je aktuálně ve hře?
Aby bylo jasno, proč to dělám - chci vyhrát za každou cenu! A jestli nevyhraju, je to stejně jenom proto, že je to cinklý.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
- kravitzUL
- SemTuFurt
..a zase se tu řešej pí a pí a pí...
.. najednu stranu dává smysl rozdělení podle let...ale co by tu mu řekl, ten na začátku věkového rozmezí..5 let už znamená kolikrát a 2 generace novější model.. Je to nesmysl...naopak takhle je krásný..že může každý projevit svůj styl a cit k určitému typu vozidel ať už jsou to starší, sportovnější, luxusnější, nebo moje ekonomická a většně bouchající kamna
A jde přece hlavně o pobavení...a né že ta moje italská krabice je nej??? :smt073
..a teď řešim pí.. já..takže JP 389(přece nejnovější typ
)

..a teď řešim pí.. já..takže JP 389(přece nejnovější typ

Spider Veloce 2.0, 93kw - Olda Timr
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
1. Jestli nemůžu soutěž vyhrát, zpochybním pravidla. To je základ.kejml píše:Nedostatek nadhledu by se měl trestat přinejmenším veřejným bičováním!
2. Jestli to není z důvodu pravidel, platí poučka číslo 1.
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
je to spíše baráž a jak znám z hokeje, tak v baráži jak o play-off, nebo ještě hůře o udržení jsou nečestné způsoby a zákulisní praktiky užívány nejvíce. Tady to rozehrál skvěle Kejml chtíc, aby mu byli přičteny hlasy od Michély. Jak nesportovní. Hanba!!! Proti tomuto jednání podávám protest, který stáhnu jen pod podmínkou, že pak ty samé hlasy budou přičteny i mněHarous píše:Tohle jeste neni play-off, to je spis takova druha sance...

Beztak je to vše domluvený a vyhraje to Richie, kterej investoval do koupě veterána, jen aby vyhrál 1. cenu. Tak si toho angličáka Ríšo užij

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Roubrte, jestli si myslíš, že ze všech nejvíc tuhle anketu vylevíš Ty, tak se šeredně mýlíš. JÁ jsem zdaleka neřekl své poslední slovo a mám v záloze další špinavé triky.
Nebo bychom se mohli domluvit tak, aby hlavní cenu nezískali organizátoři. Snad bych se i zúčastnil nějakého srazu, abych viděl ty vykyslé xichty při předávání luksusního modelu někomu, kdo to vůbec neměl být.
PéeS: rád bych vložil nějaký emotikon, aby náhodou někdo (kdokoli) nepojal podezření, že bych si mohl, čirou náhodou, dělat legraci a třeba znevažovat práci, úsilí i dobrou vůli kohokoli (někoho).
Ale takový emotikonu tu není. Za domácí úkol ho navrhnu.
Nebo bychom se mohli domluvit tak, aby hlavní cenu nezískali organizátoři. Snad bych se i zúčastnil nějakého srazu, abych viděl ty vykyslé xichty při předávání luksusního modelu někomu, kdo to vůbec neměl být.
PéeS: rád bych vložil nějaký emotikon, aby náhodou někdo (kdokoli) nepojal podezření, že bych si mohl, čirou náhodou, dělat legraci a třeba znevažovat práci, úsilí i dobrou vůli kohokoli (někoho).
Ale takový emotikonu tu není. Za domácí úkol ho navrhnu.
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz
- woche
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak se to tu pěkně pos... je pravda že jsem volil Michelu už proto že porovnávat její model se 159kou je takový nefér, protože že čím menší alfista, tím víc volí novější model, ale bohužel jsou takovový pravidla odzačátku - asi se měli nejdříve poprat stejný modely mezi sebou a taky se měli zvlášť hodnotit fotky a zvlášť recenze a výherci ze všech kategorii se pak měli poprat mezi sebou, ale to prostě až někdy příště..
147 GTA
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Máš pro toto tvrzení nějaké důkazy, nebo je to jen hypotéza?woche píše:...protože že čím menší alfista, tím víc volí novější model...
Já jsem, například, několikrát zaznamenal z okolí názor, že všichni majitelé AR jsou teplý. Je to tvrzení, nebo hypotéza?
0.125 carburatore
Výhody pro Alfisti.cz
Výhody pro Alfisti.cz