Quadrifoglio - spojka
Re: Quadrifoglio - spojka
Spotřebák to sice je, ale pokud je to takhle všechno najednou tak je to zkrátka divný. Ono i to, že někdo dá na QV různý pneumatiky nevzbuzuje moc důvěry. Ty problémy který to auto má by byly banality pokud by to přišlo jednotlivě. Ale když to má vše najednou tak to ve mě vzbuzuje dost otázek o minulosti toho auta a chování k němu.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Re: Quadrifoglio - spojka
No asi s tim nikdo nejezdil jen do prace a do mesta na nakupy. Predchozi majitel ji zrejme uzival na maximum. Treba orvany spodek neni nic, co by nezvladla jedna cesta ze zatacky. A spojka? Tu dojebe pri driftu... stejne tak jako ty gumy.
Jak jsem uz psal ... zalezi na porirovaci cene, kterou nevime a ta urcuje smysluplnost celeho nakupu.
Ja jsem moc zvedavy jak to cele dopadne a zaroven fandim, aby se to vsechno povedlo opravit, protoze si myslim, ze vse co tu bylo vypsano je resitelne a opravitelne.
Jak jsem uz psal ... zalezi na porirovaci cene, kterou nevime a ta urcuje smysluplnost celeho nakupu.
Ja jsem moc zvedavy jak to cele dopadne a zaroven fandim, aby se to vsechno povedlo opravit, protoze si myslim, ze vse co tu bylo vypsano je resitelne a opravitelne.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont