"EX POST" - 10. setkání italských automobilů, Poděbrady
Re: "EX POST" - 10. setkání italských automobilů, Poděbrady
Tak vzhledem ktomu že 156 má dneska většina alfistů tak mě to nechává taky chladným , ale gt, gtv, spidery , juniory, alffety , a další vozy které tam byly, byly hodně pěkné , tak to stálo za to a šlo taky o to ukázat že i u nás jsou lidi co jsou zapálení alfisti a chtějí pomoci překonat rekord v účasti a pobavit se s dalšími.
Jen mě tak napadá, od čeho je klub když ne od srazů aut stejné značky a jejich majitelů ?
Jen mě tak napadá, od čeho je klub když ne od srazů aut stejné značky a jejich majitelů ?
nevim, kde jsi vzal, ze jsme klub ???kabatabak píše: Jen mě tak napadá, od čeho je klub když ne od srazů aut stejné značky a jejich majitelů ?
a nas web a forum rozhodne nevzniklo kvuli srazum....uz jsem to psal mockrat...chtel jsem vsem alfistum poskytnout informace o znacce Alfa Romeo jako takove a ne jen poslednich nekolik "hubenych" let....je spousta lidi ,ktere zajima historie nebo modely...Kdyz jsem totiz sam hledal nejake informace o Alfach tak jsem na ceskych webech nasel jen informace jak nacipovat JTD a jak je poruchovej Twinspark...
u tebe mi prijde ze jsi prisel rovnou na forum a hned se pidis po srazech a na webu jsi necetl ani carku....
GT, GTV, alfetty a Spidery jako pises by me samozrejme taky zajimaly...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
jako spoluzakladatel a dnes již ex-admin mám jednak povědomí o tom, proč CS vznikalo a dnes již také odstup, protože v centru dění nejsem. Richie zakládal WEB (ne klub) jako osvětu pro fanoušky AR, kde najdeš články o modelech, historii a živé diskusní forum. rok sháněl lidi, kteří by mu pomohli. kdyby tenhle web byl i oficiálním klubovým webem ARC, nikdo by se nedivil - nejkvalitnější forum, nejlepší web, největší informační fundament. a to i přesto, že teď je nějaké hlušší období - což vypovídá především o ostatních projektech.
Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
nebyl sem ani v podebradech, ani v madarsku na Alfacity. Lezel sem doma s horeckama... 

2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Poděbrady byly nádherné, vše, co jsem chtěl vidět jsem viděl. Začínají se profilovat jako opravdový sraz italských oldtimerů. Od každého trochu a to se mi líbí. Cílem není přehlídka fiatů, ale "com" akce.
Alfacity může být pěkné, ale sto 156 vedle sebe mě nebere.
Letos mě akorát mrzeli v Poděbradech tuneři. Bylo tam snad 7 vozů Barchetta, ale ani jeden v originálním stavu, Fiat coupe atd. Kdyby ta auta byla v původním stavu, tak proti tomu nic nemám, ale např. ani jedna Barchetta neměla originál kola, všude naplácané plasty a blbůstky. Plus k tomu zmršený Fiat 600 se zadkem z Bravy...Toto celou akci a prostředí kolonány degraduje na přehlídku kutilů. Škoda. Ani se nedivím, že tam majitelé skvostů nejezdí.
Alfacity může být pěkné, ale sto 156 vedle sebe mě nebere.
Letos mě akorát mrzeli v Poděbradech tuneři. Bylo tam snad 7 vozů Barchetta, ale ani jeden v originálním stavu, Fiat coupe atd. Kdyby ta auta byla v původním stavu, tak proti tomu nic nemám, ale např. ani jedna Barchetta neměla originál kola, všude naplácané plasty a blbůstky. Plus k tomu zmršený Fiat 600 se zadkem z Bravy...Toto celou akci a prostředí kolonány degraduje na přehlídku kutilů. Škoda. Ani se nedivím, že tam majitelé skvostů nejezdí.
- Aleš
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Bylo to pěkný,až na těch pár novodobých a zmršených aut a jen jediné Alfy.Zavzpomínal jsem si na časy,kdy jsem vlastnil Fiat 127 Sport a Ritmo Abarth 2,0.To než jsem přešel k jediné správné značce
.Přikládám pár fotek:
http://ales156.rajce.idnes.cz/sraz_fiat ... ady/#album

http://ales156.rajce.idnes.cz/sraz_fiat ... ady/#album
AR 145 1,6 boxer RACE CAR
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
A to je jako nějaká povinnost jezdit na srazy?kabatabak píše:Jen by mě tedy zajímalo kam jeli ti co nejeli na Poděbrady.

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
neříkám nic o povinnosti, jen jsem se slušně zeptal , protože tady si někdo stěžuje na nízkou účast, a z druhé strany mu přijde odpověď , že byli všichni v maďarsku.. trošku zavádějící informace, ale není mým cílem se navážet do nikoho, to bych si nedovolil, ale jen bych rád upřesnil věci na pravou míru. Pokud jsem někoho rozhořčil svým příspěvkem tak se omlouvám. Ono dneska se srážejí dokonce majitelé nových matizů a jiných značek, tak jsem myslel že i alfisti z čr, ale tady to asi nefunguje jako v maďarsku kde se srazí dejme tomu 800 aut z H a zbytek z evropy jen pro to že to je prostě sraz alfa romeo a že se chtěj podívat na jiné alfy jak má kdo jak alfu udělanou, a co třeba neviděl nikdy na vlastní oči.. ať už mito či nějaký veterán - třeba spider z 69 roku
v Česku jsou dva velké srazy - ARC Cup na Kameni (přelom srpen/září) a ARC Tour v Praze (červenec). Na kámen jezdí tak 60 aut, na Tour možná ještě víc.... To jsou dva srazy kam jezdí nejvíc lidí.... No a pak je spousta regionálních srazů, kde se sejde tak 10-40 aut a bývá to na den nebo na dva a nemá to nijak extra pevný program...´
Obdobou Alfacity je Tour, ikdyž samozřejmě s nižší účastí....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Kubas píše:A to je jako nějaká povinnost jezdit na srazy?Já se teda strašně omlouvám, že jsem nebyl ani v Alfacity ani v Poděbradech....
A sepisuje se na těch srazech nějaká prezenčka abych si příště mohl zajet udělat čárku, abych teda byl ten pravý Alfysta?

Alfetta GTV 2.0 L
Přeji dobré ráno 

řečnická otázkaKubas píše:
je možné srovnávat Alfacity s Tour člověkem který na Alfacity nebyl?
srovnat sraz kde je 60 aut a 900 aut a přitom je to nějakých 500 km od sebe to jde?
Kubas: to bude nějaká diverzní akcička z východu
. směr uvažování tomu rozhodně dost napovídá 

Alfetta GTV 2.0 L
Jak víš že jsem tam nebyl, vždyť letos to nebyl první ročník.... Nebo si už na mě někdo vede složku?kabatabak píše:řečnická otázkaKubas píše:
je možné srovnávat Alfacity s Tour člověkem který na Alfacity nebyl?
srovnat sraz kde je 60 aut a 900 aut a přitom je to nějakých 500 km od sebe to jde?

Jinak ale tvoje zdroje mají pravdu, na Alfacity jsem opravdu nebyl ale dovedu si celkem představit, jak to tam vypadá.... Omrknou se auta, pokecá se, zapaří, přespí a jede se domů.... (čili stejné jako každý jiný sraz, kde se nezávodí, akorát je tam 30x víc aut a lidí).
Nebo mě trošku rozšiř obzory a doplň co mi uniká.... Rád se nechám přesvědčit, že to bylo fakt boží a že jsem udělal chybu že jsem nejel (ostatně, bývalo dobrým zvykem že někdo gramotný kdo na srazu byl napsal krátkou reportáž a dal k ní fotky. Rádi to tady na homepage vyvěsíme....).
Diverzační akcička - zajímavé , akorát nevím zda hranice čech a moravy je východ, a zda jsem diverzátorem, ale koukám že tady není moc přátelské prostředí na diskuzi s novými lidmi , což mě mrzí. Znát názor respektive vysvětlení je zde pravděpodobně OUT.
tabák: oni ti to na squadře vysvětlí za nás, neboj
.

Alfetta GTV 2.0 L
Problém je v tom že já nějak od začátku nechápu, na co se vlastně ptáš.....kabatabak píše: ale koukám že tady není moc přátelské prostředí na diskuzi s novými lidmi , což mě mrzí.

Jinak každý nový člověk je vítán, faktem ale je, že na tomhle serveru se tlachá zejména o autech (nebo naopak o úplných hovadinách). Srazy se tady nikdy nějak extra neřešily....
a na TOUR jsi byl, když o tom tak vesele mluvíš ?Kubas píše:
Jinak ale tvoje zdroje mají pravdu, na Alfacity jsem opravdu nebyl
fotek je všude spousty takže nemá v mém případě smysl se tahat s foťákem.Kubas píše:Nebo mě trošku rozšiř obzory a doplň co mi uniká.... Rád se nechám přesvědčit, že to bylo fakt boží a že jsem udělal chybu že jsem nejel (ostatně, bývalo dobrým zvykem že někdo gramotný kdo na srazu byl napsal krátkou reportáž a dal k ní fotky. Rádi to tady na homepage vyvěsíme....).
stále tady nebyla zodpovězena otázka, kde se poděli lidi co chtěli jet na poděbrady a nakonec nejeli :-) ani tam ani na alfacity... tady jak tak koukám máte dokonce strach i z deště... 

pouštěli si doma na videu reklamy na volkswagen, natočené během posledních 10 let. 

Alfetta GTV 2.0 L
Radime tuhle už jsi viděl? Boží, ne?
http://www.youtube.com/watch?v=AdepaOBYwQc
Mám i MP3 té písničky co tam hraje, paráda

http://www.youtube.com/watch?v=AdepaOBYwQc
Mám i MP3 té písničky co tam hraje, paráda

- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
jaja, holzlenkrád, ganz gůt 

Kubas: ta muzika, to je vážně maso 

Alfetta GTV 2.0 L
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
já nevím co na tý reklamě máte, vždyť je to humáč.......celý dvě minuty jsem na něco čekal a nakonec z toho vyšlo domácí video strýce, co zajel na vanilkovej pohár a jel zase dom.
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Roberte to je právě ten vtip - Phaeton: auto pro strýce co si jede pro pohár (a kdoví co má ve sklepě)