Ale nebudeme to tu Limachovi plevelit.

Zdar. Už jsem o Tobě neslyšel ani nepamatuju. Jak se furt máš? Do Teplic to teď u mě moc nevypadá, ale co takhle na Kameni?fernando píše:Moc krásná Libore, doufam že se budu moc někdy podívat na vlastní oči
Tak to je super Radku, mám teď o důvod víc, nevynechat ani tento Kámen. Máme o čem pokecat. Třeba kde skončila Tvoje stará 156fernando píše:JJ Kámen mám určitě v plánu, snad do toho nic nevleze a budeme moc pořádně pokecat![]()
Já se mám dobře a doufám, že i Ty. Víceméně teď existuju převážně tady http://www.alfaromeoul.cz/
Cipís píše:nááááádherná Alfinka,vážně.... slint,slint ....
Tak teď je to z Ostravy do Olmiku jen 45 min. Myslíš jako že bys dojel ke mě na chalupu a za buřta na grilu mi pár hodin zapracoval na té mé rosso krasavici?Dallen píše:Olomouc není daleko až budeš chtít tak se na ní dá zapracovat
Tak vzhledem k tomu, že se nějakou dobu známe, a po svezení s Tvou Vette, tak já jsem ten příměr pochopil, ale nevím, jestli to tak vzali všichni...RV147 píše:Mě teda taky moc nebaví leštit káru, ale u C6 už mi to přijde jako hladit pěknou ženskou(no dobrý, to jsem trochu přehnal)..
RV147 píše:Mě teda taky moc nebaví leštit káru
Já jsem dneska nevydržel, vytáhl jsem Vette z garáže a umyl jí.
Tak ten buřt, nebo něco lepšího, velmi rád, jen se ke mě trochu projedeš, chalupu mám mezi Olmikem a Přerovem. Já zase furt lítám po stadionech, však víš.RV147 píše:Papíry mám všechny dík. Jinak na buřta na chalupu bych někdy taky dojel až bude nějak normálně. Já jsem dneska nevydržel, vytáhl jsem Vette z garáže a umyl jí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host