a kdoví co s tím udělá v zimě sůl???
Ahoj, odkud si?malučký píše:na odstranění škrábanců používám 3M pasty jako lakýrník již 4 roky a zatím jsem nenašel nic lepšího a taky to výrazně zvýší lesk laku a zároveň ty pasty jsou jako ochranný vosk, jinak pokud by mě někdo zájem o leštění auta, můžete se ozvat
Jsem z Vlčnova, u Uherského Hradiště. Pročpak?Holocausto píše:Ahoj, odkud si?malučký píše:na odstranění škrábanců používám 3M pasty jako lakýrník již 4 roky a zatím jsem nenašel nic lepšího a taky to výrazně zvýší lesk laku a zároveň ty pasty jsou jako ochranný vosk, jinak pokud by mě někdo zájem o leštění auta, můžete se ozvat
Mám. Co bys potřeboval?Holocausto píše:A máš lakovnu?
No určitě by to nebyl problém udělat, jinak u mě je to s mícháním barev takto. Jako si první zjistím číslo barvy, poté to jdu dohledat pomocí vzorníku a hledám který pododstín se k tomu nejvíce hodí a poté to nechám namíchat, ale s tím, že ještě k tomu přidám víčko od nádrže, kde to oni podle toho přesněji doladí. Takže barva z 99% vždy sedí, avšak nárazníky jsou problém, protože je to plast a tam se ten odstín trochu jinak vybarví, ale nebývá to pravidlem. S tím nárazníkem mám zkušenosti u Peugeotu, Fiatu a Citroenu. Občas to udělá i na ostatních značkách, ale to se objeví málokdy.Holocausto píše:De mi o nalakování předního pravého blatníku a předního nárazníku plus nějaké drobnosti zapravit. Jedná se však o stříbrnou metalízu a mám dost strach to někomu dát. Je mi jasné, že stříbrná se nedá jen tak trefit, ale když dojdu do lakovny a oni mi řeknou, že barvu namíchají z nějakého fiata, tak to mě přímo odstrašuje to tam nechat.
Holocausto píše:Víčko nádrže potřebuju nalakovat taky
OkeyHolocausto píše:Okay. Jak bude trochu času, tak ti napíšu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti