ARC TOUR 2010
- hondzik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: ARC TOUR 2010
Jel bych obojí, pokud se to nebude hádat na jeden termín. Aspoň konečně důvod kopnout do vrtule a začít dělat na Alfě
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
hajis píše:ParádaTaky určitě pojedu.
Mimochodem co plánujete v Plzni? už jsem vás dlouho neviděl a GTV se taky stejská

Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V (vepředu lopata, vzadu prkno) Ex.
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America (nero) Ex.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 (taková fialová) Ex.
Maserati čtyřidveře 4.2 Sport GTS (nero)
Rychle a stylově
Rychle a stylově
- Hampice
- SemTuFurt
ARC Tour????
Boží!!!!!!
Jeduuuuuu
Ale osobně bych taky zachoval termín

Boží!!!!!!

Jeduuuuuu

Ale osobně bych taky zachoval termín

Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
- kravitzUL
- SemTuFurt
určitě fričim se svým starým Oldou a termín na 100% vyhovuje 

Spider Veloce 2.0, 93kw - Olda Timr
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o
GT 3.2 bussánek Q2
166 2.4 Jtd, 129 kw
ex - 159 1.9 JTDm, 110 kw
156 SW, 1.9 JTDm
156, 1.8TS, Sportpacket
33, 1.7, 16V, 97 kw
33 1.4 boxer Imola , 65kw
Cuore Sportivo - spolehlivost na ho...o
- venca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A to bude 14dni pred KAMENEM na slovensku Velka Ida a tu si fakt ujit nenecham.
Kazopadne KAMEN BUDE na bilion procent
.Uz ladime
program i termin
,a jak jsem psal bude to vyset od konce unora at mame vsichni cas naplanovat dovoleny,navstevy,svatby
pohrby
atd KOZLA bych nechal v terminu jakyn bejval,byl jsem na vsech a bylo to OK
Myslime ze je na co se tesit
rychlost,rychlost,a zas ta rychlost 
Kazopadne KAMEN BUDE na bilion procent

Myslime ze je na co se tesit

Kdyz piju tak na:krasu nasich vozu a rychlost nasich zen.Sex,rychlost a rock´n´roll
75 1.8Turbo(amerika),Alfetta gtv,33 1.7 8v
Ex 155 2.0 ,1.7 ts
156 2.4 Jtd, 2x1.9 Jtd, 25v6
147 2.0 Selespeed
75 2.0 ,2.0 ts,3.0 v6 Amerika
Ex 155 2.0 ,1.7 ts
147 2.0 Selespeed
venca píše: Myslime ze je na co se tesitrychlost,rychlost,a zas ta rychlost

+++No sound,no fun+++
- Gionardi
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
IDA, Kamen na 100% - jen ARC - se mi jeví jako drahá projížďka po Praze a dálnici na Plzeň, pokud nebude náměstí* jako kdysy.
(optimalni se mi zdá, spojit Kamen s ARC - kvuli financim - - určitě by to pomohlo i Vencovi)
(optimalni se mi zdá, spojit Kamen s ARC - kvuli financim - - určitě by to pomohlo i Vencovi)

fajne je byt Alfista
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Bomba ! !
Praha-Plzeň, na 99% bych se zúčastnil.. Už jsem se těšil loni, tak snad to letos klapne... 

EX: :-( AR 147 2.0TS selespeed
Taky už mne napadlo, zda by Kámen a ARC Tour nešly spojit při té blízkosti termínů.
A 11.9. ???????????? To je to poslední co by mi vadilo.
Spíš 12.9. kdy Adolf pronesl v Norimberku svůj projev o Sudetech. Amíci mne nezajímají.
A 11.9. ???????????? To je to poslední co by mi vadilo.
Spíš 12.9. kdy Adolf pronesl v Norimberku svůj projev o Sudetech. Amíci mne nezajímají.
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4
Gonzales. La Piovra 4
Ono řídit se podle dat kdy se něco nedobrýho stalo, tak bysme nejeli asi nikdy nikam .... studuju historii - vim o čem mluvim. Kašleme na minulost z tý se přeci nežije
Rychle a stylově
Rychle a stylově
tak já 11.9. taky nesedím doma a nepláču, jen mi to datum přišlo prostě divný.... asi to je vážně jedno....
Jinak vzhledem k tomu že Kámen i Tour bývají na dva dny, tak nějaké spojení nevidím moc reálně....
A pokud se organizátoři mezi sebou nedomluví a dají to týden po sobě, tak je celkem jasné, že spousta lidí si vybere jen jednu akci a tím pádem ta druhá utrpí....
Ideální by bylo udělat jednu akci na začátku léta a druhou na jeho konci.... ale je to věc organizátorů....
Jinak vzhledem k tomu že Kámen i Tour bývají na dva dny, tak nějaké spojení nevidím moc reálně....
A pokud se organizátoři mezi sebou nedomluví a dají to týden po sobě, tak je celkem jasné, že spousta lidí si vybere jen jednu akci a tím pádem ta druhá utrpí....
Ideální by bylo udělat jednu akci na začátku léta a druhou na jeho konci.... ale je to věc organizátorů....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
No právě. V červnu nic není a v září dvě akce. Spousta lidí po dovolený dvě akce za sebou nebude schopna absolvovat.
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
Gonzales. La Piovra 4
Gonzales. La Piovra 4
Mile damy a mili panove, Alfistky a Alfisti,
dekujeme mnohokrat za bourlivou diskusi, positivni i kriticke ohlasy. Oboji je treba. S Vencou Kamenikem jsme o kolizi terminu take mluvili. Cervnovy termin pro TOUR se zatim zda nerealny, z mnoha duvodu, pokud bych je mel vsechny vypsat, jsem tu do zitra. Zase se budou zlobit ti, kterym termin bude moc blizko Drhlenam, atd. Prakticky vzdy se nekomu termin nehodi, pak se nelibi to ci ono. Neni clovek ten, ktery by se zavdecil lidem vsem. V zadnem pripade nechceme odlakavat Vencovi Alfisty z Kamene. Nicmene mame dojem, ze jsou to rozdilne akce a zase tolik Alfistu, kteri by jeli na oba srazy, nezavisle na terminu, neni. Mozna se mylime, ale na obou srazech jsme nepotkali jen ty same Alfisty. A mozna ted i hodne lidi nastvu, ale je mnoho "Bratru Moravanu", kterym bylo daleko a zatezko prijet i na EXPO do Brna, ktere jsem shodou okolnosti pomahal poradat Beaumontovi (Martinovi). Brzo zde a na dalsich Alfistickych serverech zverejnime terminy a predbezny program. Pak uz budeme pracovat na programu a tesit se, ze ti kteri prijedou, si sraz opravdu uziji, tak jako kazdy rok. Mejte se skvele, na shledanou se budou tesit Mirek&GoodCompany
dekujeme mnohokrat za bourlivou diskusi, positivni i kriticke ohlasy. Oboji je treba. S Vencou Kamenikem jsme o kolizi terminu take mluvili. Cervnovy termin pro TOUR se zatim zda nerealny, z mnoha duvodu, pokud bych je mel vsechny vypsat, jsem tu do zitra. Zase se budou zlobit ti, kterym termin bude moc blizko Drhlenam, atd. Prakticky vzdy se nekomu termin nehodi, pak se nelibi to ci ono. Neni clovek ten, ktery by se zavdecil lidem vsem. V zadnem pripade nechceme odlakavat Vencovi Alfisty z Kamene. Nicmene mame dojem, ze jsou to rozdilne akce a zase tolik Alfistu, kteri by jeli na oba srazy, nezavisle na terminu, neni. Mozna se mylime, ale na obou srazech jsme nepotkali jen ty same Alfisty. A mozna ted i hodne lidi nastvu, ale je mnoho "Bratru Moravanu", kterym bylo daleko a zatezko prijet i na EXPO do Brna, ktere jsem shodou okolnosti pomahal poradat Beaumontovi (Martinovi). Brzo zde a na dalsich Alfistickych serverech zverejnime terminy a predbezny program. Pak uz budeme pracovat na programu a tesit se, ze ti kteri prijedou, si sraz opravdu uziji, tak jako kazdy rok. Mejte se skvele, na shledanou se budou tesit Mirek&GoodCompany

Tour týden po kameni je holej nesmysl a vůči Vencovi nefér...a když to tak vezmu, tak Tour je jediná akce, kde není stálý termín. Takovéhle šibování s termínem je na ho..o!!! Do Bratru Moravanu bych se také nenavážel...Kolik z nás Bratru Cechu jezdi na sraz na moravu. Já osobně jsem zastáncem jednoho VELKÉHO srazu a pak pár malých regionálních. Bylo by dobré, aby na ten velký centrální jezdilo co nejvíce alfistů. A pro mě je ten top sraz Kámen. A to ze dvou důvodů: 1. je situován ke středu republiky. 2. Alfa je o radosti z jízdy...a té je na Kameni do roztrhání gum .MirekP píše:Mile damy a mili panove, Alfistky a Alfisti,
Jinak hodně štěstí pi pořádání, ale souhlasím s Jakubem, že by to chtělo nějakou změnu!!
Drhleny a Jedlovka jsou srazy, které mám v kalendáři právě pro ten skvělý a pokaždé jiný program. A Kámen je o tom ježdění
Ciao
KÁMEN 2017 - 8.-10.9.2017
SQM 50 Miglia 4 12.8.2017
SQM 50 Miglia 4 12.8.2017
MirekP: chlape jak chceš, je to nakonec vaše věc jak si to zorganizujete. Ale já za sebe můžu říct že na Kámen pojedu na 100%, ikdyby trakaře padaly a na Tour jsem chtěl je taky....
Ostatní: prosím ohledně těch termínů v klídku, asi těžko to Mirek dělá Vencovi naschvál, zas tak špatně na tom ještě nejsme, ne?
Ostatní: prosím ohledně těch termínů v klídku, asi těžko to Mirek dělá Vencovi naschvál, zas tak špatně na tom ještě nejsme, ne?

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
MirekP a spol má mou podporu. Sám jsem pár akcí již organizoval a práce je to nevděčná. Rýpalů se najdou vždy mraky, ale když takový rýpal dostane šanci, tak se na to obvykle vykašle a rači se neukáže. . .
Termín sice není ideální, ale tak to je. Každý má volbu a myslím si, že akce jsou to hodně odlišné a ne každému se ta druhá plně vyhovuje. A navíc horší by bylo, kdyby se překrývaly ne? Já se rači v klídku projedu, než abych nikde trápil přehřátý motor na letišti. Proto má vloba je jasná- ARC Tour. Tím nechci říkat, že Kámen je fuj nebo tak něco.
A navíc, tady v západních Čechách se nějak Alfám nedaří, proto i lokalita je dobrá.
Všichni vyznáváme stejné hodnoty
Termín sice není ideální, ale tak to je. Každý má volbu a myslím si, že akce jsou to hodně odlišné a ne každému se ta druhá plně vyhovuje. A navíc horší by bylo, kdyby se překrývaly ne? Já se rači v klídku projedu, než abych nikde trápil přehřátý motor na letišti. Proto má vloba je jasná- ARC Tour. Tím nechci říkat, že Kámen je fuj nebo tak něco.
A navíc, tady v západních Čechách se nějak Alfám nedaří, proto i lokalita je dobrá.
Všichni vyznáváme stejné hodnoty

Naposledy upravil(a) tomas155 dne 25.1.2010, pon 17:01, celkem upraveno 1 x.
Alfa Romeo 156 2.0 16v 114kW
a nějaký ty veteráni
a nějaký ty veteráni
To Hajis: To já radši nejdřív proženu krásku po letišti a pak za váma zajedu zachlastat do Plzně - letos už nealko nepiju 

Rychle a stylově
Rychle a stylově
- Doktor1962
- Nováček
Také souhlas s tomasem155. Každý sraz je jiný. Já už na závodění nejsem a proto se raději v klidu projedu po městech, kde lidem padá brada z těch krásných aut. Kámen je pro ty, kteří rádi měří síly, ARC pro ty, kdo si v klidu užijí zase něco jiného. Öbě akce jsou ale potřeba
Bylo fajn při ARCpředloni ucpat Václavák Alfama a pak Plzeňské náměstí.

Bylo fajn při ARCpředloni ucpat Václavák Alfama a pak Plzeňské náměstí.
- coyote
- SemTuFurt
Ano obě akce jsou jiné. Ale to přece neznamená, že spousta lidí by nechtěla jet na oboje. Jenže tohle v silách a možnostech (ať už časových, finančních či jiných) většiny lidí není. A tak bude trpět jedna akce na úkor druhé. Sám jsem pokud mi to vyšlo časově jezdil na oboje. Pokud to bude týden po sobě, tak za sebe obětuju Tour. Nemůžu si totiž dovolit volno z práce dva víkendy po sobě.
Samozřejmě, udělejte si to kdy chcete. Nikdo vám v ničem nebrání. Ale co jsem četl toto téma, tak většina těch, pro které je tato akce určena mají právě výše zmíněný problém. Tak pokud to děláte pro ně, nestál by za zvážení taky jejich názor?
Samozřejmě, udělejte si to kdy chcete. Nikdo vám v ničem nebrání. Ale co jsem četl toto téma, tak většina těch, pro které je tato akce určena mají právě výše zmíněný problém. Tak pokud to děláte pro ně, nestál by za zvážení taky jejich názor?
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Taky jde o pocasi, v zari uz nebyva moc pekne, predminulej Sutr byla kosa... Cervenec a srpen teda bude prazdnej? Pokud zbydou po Milanu $ na palivo tak bych zajel do Idy 

AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
- Doktor1962
- Nováček
No vlastně je to tak. Jde o ten blízký termín. To je trochu nešťastné.
Ale zase na druhou stranu, když to Mirek udělá o prázdninách, tak spoustu lidiček to bude mít v termínech dovolených a těm se to nebude líbit.
Prostě ten rok je nějaký krátký
Ale zase na druhou stranu, když to Mirek udělá o prázdninách, tak spoustu lidiček to bude mít v termínech dovolených a těm se to nebude líbit.
Prostě ten rok je nějaký krátký

- venca
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Uz to tu padlo.Kazdy sraz je jiny a prave pro narocnost obou akci by meli byt co nejdal od sebe aby to kazdy mohl vydejchat.KAMEN bude 5rocnik a hejbat s nim nebudu pac se to zarylo do pameti i kalendaru vsech co byly nebo ne a chteji prijet.Soutezivost ted neni na miste,kopeme stejnou ligu a meli by jsme se domluvit.Spojovat tyhle akce v jednu je megalomanstvi a tato uvaha je OUT.To by nam s Mirou asi preskocilo.KAMEN zacal v zari a v zari taky jednou skonci.Kdyz ty srazy budou vedle sebe kazdy z nas prijde o ucastniky at treba ja o prihlizejici
nebo Mira o zavodniky
OBA srazy maji sve Kazdopadne KOZLA dam rad ale pred nebo po KAMENI tezko.
A Alfy jsou sportovni auta LIDICKY proto kamen vlastne vzniknul,a neni to o trapeni prehratyho motoru,stavenej je vzdycky tak aby si tam dohobloval max gumy(Proto to zari).Jednou jedinkrat u jedny 156ky tam padla spojka a to proto ze tam jel uz s nacatou k odchodu,a dokonce na 0tej rocnik pritah muj tata spidera na lane a klucina s krnova si v so jeste zajezdil a v ne jel po svych domu.Kozel dobry
.Ale kvuli projizdce nemam preci ALFU 

A Alfy jsou sportovni auta LIDICKY proto kamen vlastne vzniknul,a neni to o trapeni prehratyho motoru,stavenej je vzdycky tak aby si tam dohobloval max gumy(Proto to zari).Jednou jedinkrat u jedny 156ky tam padla spojka a to proto ze tam jel uz s nacatou k odchodu,a dokonce na 0tej rocnik pritah muj tata spidera na lane a klucina s krnova si v so jeste zajezdil a v ne jel po svych domu.Kozel dobry

Kdyz piju tak na:krasu nasich vozu a rychlost nasich zen.Sex,rychlost a rock´n´roll
Ex 155 2.0 ,1.7 ts
147 2.0 Selespeed
Ex 155 2.0 ,1.7 ts
147 2.0 Selespeed
- drtikolsova
Já (a určitě nejen já) jsem pro oboje, musí to být ale rozumně časově rozvrženo.
156 SW 1.9 JTDm