Je to úplně v poho člověkjazzman píše:Gratuluju k supr káře. Vypadá supr a ten motor...
Jj na Fiše je spoleh. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem koukal, no měl jsem strach, ale je to machr.
Si ale kanálie...Balanta píše:tak dneska se mi podařilo poprvé rozblikat kontrolku stabilizačního systému![]()
![]()
![]()
Tak hlavně že to dobře dopadlo a neskončil si někde v příkopěBalanta píše:tak dneska se mi podařilo poprvé rozblikat kontrolku stabilizačního systému![]()
![]()
![]()
moc nechybělo, ještě že je to pojištěné, ale projel jsem tu zatáčku na mokru hodně rychle. Musím na příští rok pořídit 18 kola a supr gumy, ať to neblikáforza156 píše:Tak hlavně že to dobře dopadlo a neskončil si někde v příkopěBalanta píše:tak dneska se mi podařilo poprvé rozblikat kontrolku stabilizačního systému![]()
![]()
![]()
Proč kupuješ tak draho?Balanta píše:včera jsem vyměnil xenonovou výbojkustálo mě to 2800kč
tak mi to doporučilicuhan píše:Proč kupuješ tak draho?Balanta píše:včera jsem vyměnil xenonovou výbojkustálo mě to 2800kč
ja myslel ze to bylo na tu skodovku...Balanta píše:hezky vypadá
dyt to rikam...tuta146 píše:Balanta zachytil slavnostní okamžik, kdy ho předjíždí šáde 105![]()
Ale jinak krásná, to jo
Kůrkyn píše:nech toho, s tím Tvým autem by byla největší sranda na letních
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti