Jinak hlavně slaď desky kontra kotouče, ať nedopadneš jako Richie

Prvovýrobu nevímRaddik píše:jaká je vlastně prvovýroba na 147? Pilenga?
Jinak hlavně slaď desky kontra kotouče, ať nedopadneš jako Richie
Kde jsi koupil komplet za takový pěkný peníze?soft147 píše:JJ taky jsem poridil novy komplet na predek i zadek, puvodne jsem chtel koupit desky ATE, kotouce Brembo, ale na radu prodejce mam komplet set ATE. Bohuzel zatim jen v krabicicelkem za 7.780,-
kotouce ATE/Brembo na korunu stejna cena
MJ auto má stejný ceny jako místní automediksoft147 píše:Tady http://www.hnmotor.cz/sortiment.phtml
mel jsem slevu 25%, nebo zkus
http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?
4mm,tak to bys asi určitě mělcoyote píše:Né, jestli nemám koupit novýcross píše: jsem si říkal,a teď tam chceš dát ty letní,nebo new zimáky?nebo jak,nějak jsem to nepochopil,promiň
Právě váhám. Tady ve městě sníh moc nebejvá a mimo město zas tak často nejdzím. Tak ti nevím.cross píše: 4mm,tak to bys asi určitě mělmě stačili 4mm na letních+voda a bylo to na zabití,co poto sníh,ikdyž,jestli nenapadne,tak by ta zima ještě šla odjezdit
to je těžký,ty 4mm jsou vážně málo,ale teoreticky se to ještě dojezdit dácoyote píše: Právě váhám. Tady ve městě sníh moc nebejvá a mimo město zas tak často nejdzím. Tak ti nevím.Zase je to investice a těch mám už teď hodně
Jako půlky mám sevřený. Asi je pořídím, nerad bych si svojí novou lásku rozbil, ale další otázka je jaký vzít?cross píše: to je těžký,ty 4mm jsou vážně málo,ale teoreticky se to ještě dojezdit dáhlavně pokud jezdíš převážně po městě,tam je to většinou rozsolené až moc
![]()
pokud je těch investicí moc,tak bych to asi risk,třeba můj otec dojíždí letňáky ještě teďale dá se to ,hlavně jezdit s vědomím,že už ty gumy moc nevydrží
tak to je těžká otázka 100lidí,100názorů,na unu a bravu jsem měl barum polaris a na alfu jsem koupil od Tima jeté yokohamy a co zatím můžu říct,tak yokohamy hučí docela dost ale i při mínusových teplotách nepovolily a nijak nemizí(v těchhle teplotách) tam by se barumky nechytalycoyote píše:další otázka je jaký vzít?
Tak barum mi nesmí domucross píše: tak to je těžká otázka 100lidí,100názorů,na unu a bravu jsem měl barum polaris a na alfu jsem koupil od Tima jeté yokohamy a co zatím můžu říct,tak yokohamy hučí docela dost ale i při mínusových teplotách nepovolily a nijak nemizí(v těchhle teplotách) tam by se barumky nechytaly
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host