Ten samy problem jsem mel kdyz zacalo silne chumelit( namrzalo mi to na steracich). Vyresil jsem to rozmrazovacem na sklo a fakt to funguje. Jediny co se nespravilo je pravy sterac - cast nedolehaAdamsquare píše:Tak já to zkusim dneska víc hulit na okno... ale včera jsem jezdil dobrou hodinku, to se přece muselo vyhřát ne? Navíc bezramínkový jsem měl na 156 i na Roomsteru a tam za x zim nikdy zásadní problém nebyl.
Andy159sw píše:Hi.
Uz ste niekto menili zadny stierac? Kde to zozeniem? Musi sa to menit cele?Gumicku som uz vymenil ale bolo to este horsie.Dik za rady.
jak už jsem psal jinde, já používám německé stěrače Heyner a plná spokojenost, u kamráda v autodílech je seženu za necelé 300Kč oba a každý stěrač má přibalenou náhradní rovněž grafitovou gumičku a stírají bezvadně.Kůrkyn píše:Vyzkoušel jsem levnější alternativy k flat stěračům a můžu říct, že nefungují. Bosch Aerotwin je super, po měnší úpravě v něm jde i vyměnit gumička, takže je v podstatě nezničitelný
Tak vcera som ich objednal za 26€ cena myslim celkom fayn tak uvidime ake budu. Snad nesklamu.Adamsquare píše:edit: Teď jsem našel i krabičku, je to Bosch Aerotwin A 084 S
tyvado píše:Asi mu vrže řekl bych....ale někteří takové vymoženosti nemáme, tak nevím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti