Kravi to nevadí že jsi žádnou anketu nezaložil,mi jsme si jí udělali sami. A hlas lidu by měl být vyslyšenkravitzUL píše: ale já tu záždnou anketu nezaložilAle ono to vypadá že toho 30 to bude pro nás na delší dobu na okruhu a ještě levnější
Zítra to budu domlouvat... Program bude stejný jako vždy... sraz ve Splavech...příjezd do kempu Borný..pak obídek ve staročeský hospůdce.. a pak dle počasí vlek na vodních lyží ve Stráži, nebo nějaká kulturní památka..a nobo prostě jen relax a pokec na pláži a okolo 17-18h okruh v Sosnové až do soumraku a nakonec živá hudba..gril a taneček v kempu
Detaily a časy ještě upřesním
Nad Houskou jsem taky přemýšlel...uvidíme podle počasí. Určitě bude v záloze..ale jestli bude vážně pěkný pařák tak bude líp na pláži a programů je dost od obídku..po okruh a večerní hudbu v kempu. Tak uvidíme jak to bude s kulturou. Ještě dohaduju okruh a mám zase zavolat ve ST, ale vypadá to na toho 30.Borja píše:Jsem taky pro 30.7.![]()
Jaká bude kultura? Ještě zbývá hrad Houska, tam bych se podíval, je tam prej díra do pekel, či přestup do jiné dimenze....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] a 1 host