vše o spotřebě AR147
spotreba
v technicaku : 11,1/ 6,3/ 8,1
najeto 65tisic, mnou najeto 1200 km, pred vymenou oleje spotr. na PP 6,4 po vymene (predepsana Selenia) 7,0. Pravdou je, ze se s ni seznamuji a jezdim s "lehkou nohou", coz mne mozna prejde :-)
najeto 65tisic, mnou najeto 1200 km, pred vymenou oleje spotr. na PP 6,4 po vymene (predepsana Selenia) 7,0. Pravdou je, ze se s ni seznamuji a jezdim s "lehkou nohou", coz mne mozna prejde :-)
AR 147 1.6 TS Distinctive
spotreba
Kápli jste na to, pátý válec nepálí jak by měl... Tu 160-tku jsem mimochodem prubnul ale jen na chvilinku (GPS navigace mi zaznamenává maximální dosaženou rychlost) důvod je, že se s dámou teprve seznamujeme. Ale stejně si myslím, že těch 7 l. v běžném provozu na okreskách není nic vyjímečného, na italských servrech o Alfě jsem dokonce viděl název "mé" 77 kW jako AR 147 EKO, nevím zcela přesně, co tím chtěl básník říci, ale bude se to asi týkat spotřeby (nebo že by Ztracených)? 

- drtikolsova
-
MaSuZaPi_Honza
- Kontaktovat uživatele:
otázka je jestli jsi se někdy chtěl dostat... já bych ho nezatracoval, myslím si že v tom takovej problém nebude, stačí vědět jak na to (a nemusíš jet zrovna jak důchodce)drtikolsova píše:Pod 8l jsem se nikdy nedostala a to mam najeto přes 5.000 km za tu chvilku, co jí mám. :smt009
no ale každopádně já jezdím s V6 za 14l takže te zvažuji koupi zrovna 147 1.6
no ale každopádně já jezdím s V6 za 14l takže te zvažuji koupi zrovna 147 1.6[/quote]
Aby si z toho přechodu ze 2.5 na 1.6 nebyl nešťastnej,protože ten rozdíl ve zrychlení bude dost propastnej.Jelikož mám druhý auto v 1.6 (83 kw),renault megane II,tak když s ním musím jet mimo město,tak jsem akorát nasranej,protože to vůbec nejede.
Aby si z toho přechodu ze 2.5 na 1.6 nebyl nešťastnej,protože ten rozdíl ve zrychlení bude dost propastnej.Jelikož mám druhý auto v 1.6 (83 kw),renault megane II,tak když s ním musím jet mimo město,tak jsem akorát nasranej,protože to vůbec nejede.
+++No sound,no fun+++
ad spotřeba
Takže tento týden jízda JČ - SM a zpět. Celkem 800 km. Tam ve 2 osobách, spotřeba 6,9, zpět ve 3 osobách, spotřeba 7. Dlouhodobá (mám už celkem nalítáno 3000 km) - 7. Olej (Selenia) 0. A do mě..... :-)
Spotřeba 1.6
Ahojte, som tu nový a pred týždňom som sa stal šťastným majitelom 4- ročnej AR 147. Z autom sa ešte iba zoznamujem a preto by som mal na vás dve otázky i keď po prečítaní som zistil, že jedna sa tu už rozoberala, ale ja mám trošku iný problém 
Otváranie kufra - i keď som sa dočítal, že na novších modeloch sa už kľúčom otvoriť kufor nedá, ale problém je v tom, že mne nejde otvoriť ani dialkovým a ide iba z vnútra. Problém je v tom, že ak zmačknem ovládač je cítiť že tam chýba ten "kontakt" ktorý treba zmačknúť tak ako je to cítiť pri otváraní, alebo zatváraní dverí. Z fóra som sa dočítal, že to všetci otvárate aj dialkovým tak neviem čo si mám o tom myslieť
je to tak na obidvoch ovládačoch
Druhá vec spotreba - je v meste spotreba pri lahkej nohe a terajšom počasí 8,5litra v norme?? auto má originálnych 70000km.
Díky za odpovede a dúfam, že sa čoskoro stretneme na nejakom zraze
Igor

Otváranie kufra - i keď som sa dočítal, že na novších modeloch sa už kľúčom otvoriť kufor nedá, ale problém je v tom, že mne nejde otvoriť ani dialkovým a ide iba z vnútra. Problém je v tom, že ak zmačknem ovládač je cítiť že tam chýba ten "kontakt" ktorý treba zmačknúť tak ako je to cítiť pri otváraní, alebo zatváraní dverí. Z fóra som sa dočítal, že to všetci otvárate aj dialkovým tak neviem čo si mám o tom myslieť

Druhá vec spotreba - je v meste spotreba pri lahkej nohe a terajšom počasí 8,5litra v norme?? auto má originálnych 70000km.
Díky za odpovede a dúfam, že sa čoskoro stretneme na nejakom zraze

Alfa 147 1.6 T.S. Progression, 88KW/120PS
spotřebu v normě máš, řešilo se to tady http://forum.cuoresportivo.net/viewtopi ... sc&start=0 a otvírání kufru zase tady: http://forum.cuoresportivo.net/viewtopic.php?t=393 Ať to dobře jezdí!!!
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Kubas díky za info. Dnes som bol v značkovom servise a pýtal som sa na to otváranie kufru. Tak na obidvoch ovládačoch mám pokazené tlačítko !!! predošlá majitelka musela mať riadne nechty
. Ak by som to chcel dať opraviť tak 6000Sk!!! a k tomu potrebujem aj kodovaciu kartu ktorú samozrejme nemám
. Keďže si tam idem dávať alarm tak to vyriešim cez ďalší ovládač a bude pokoj
.

Richie tak to mi v servise nikto nespomenul
. Nie že by neboli ochotný aj som si dal vytlačiť čo to vlastne obsahuje akú výbavu, samozrejme že to je v taliančine
, len som pátral aj kde to bolo servisované lebo to má iba 70000km ale nechceli mi nič povedať, že vraj nemôžu také info poskytovať. Neviem ako si má človek potom overiť auto ak ho kupuje a hlavne koľko to má najazdené. Idem tam v sobotu aj s frajerkou a dúfam, že budú ochotnejší ak nechám hovoriť ju 

no práve servisnú knižku to nemá
, tvrdili, že ju stratili, ale zistil som kde to servisovali, takže servisované to bolo len mi nechcel povedať ani kedy, ako dlho, ani kolko to má km a ani kedy bola aspoň posledná servisná prehliadka. Riešil som to cez telefón lebo auto bolo kupové v Blave ale servisované asi 40km od Blavy ale ako som písal tak tam v sobotu idem predsa ak tam sedíš je to iné než cez telefón. Tak som zvedavý či niečo vybavíme. Z auta som unesený, nikdy som nemal taliana, ale je to sila 

Nazdar tak ja som dva týždne majitelom 1.6 88KW/120PS jazdím po Bratislave takže dosť často sa človek posúva a priemer je 8.5 litra, auto má najazdených origo 69000km tak neviem, máš velice dobrú spotrebu. Keď som išiel asi zhruba 60km mimo mesta tak mi to stiahlo na 8 litrov ale zase to potom išlo hore a to jazdím ako ty lahká noha aspoň zatial
. Takže ak ti to naozaj tolko žerie tak klobúk dole.

spotreba
Igore, naprosto nemám důvod lhát, mám už najeto cca. 7000 km a průměr na pal. počítači ukazuje 6,9 l. Skutečnost bude 7 l. a ani chlup více. Hlavní důvod je samozřejmě motorizace 1.6 EKO 77 kw, proti Tvé 1,6 88 kw a také možná způsob jízdy, nevím...
2.0.16v T.S AUODELTAJinými slovy, když jedu hodně pro radost a šlapu jí na kejhák, tak jedu za 11 -12 i víš l Shell V-Power, když jedu na spotřebu (což se moc nestává...) tak se s ní dá jet za 8,5-9 l. Není to tak hrozný, na to že motor točí do 7500 ot...radš se už na ukazatel spotřeby nedívám je to lepší jízda
AR 147 2.0 16v T.S AUTODELTA
Moje průměrná spotřeba je 7l/100 na nádrž jsem teď ujel nějakých 850km a to v podstatě vše po městě. Ale nehlídám se nijak takže to docela ujde
Ale chtěl jsem se zeptat kolik vám ukazuje palubní počítač aktuálku když jedete z kopce a brzdíte motorem? Mě to hlasí 2l což mi přijde malinko divný.

Ale chtěl jsem se zeptat kolik vám ukazuje palubní počítač aktuálku když jedete z kopce a brzdíte motorem? Mě to hlasí 2l což mi přijde malinko divný.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD, 85 kW
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jedeš za 7, tak rozhodně nejsi brzda provozu 
http://forum.cuoresportivo.net/viewtopic.php?t=1360
2l / 100 při jízdě bez plynu je normální. Počítač to jinak neumí.

http://forum.cuoresportivo.net/viewtopic.php?t=1360
2l / 100 při jízdě bez plynu je normální. Počítač to jinak neumí.
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz