Ja chtel vzit puvodne na Benzine, ale tam jsem se nas*al tak jsem jel z nouze na tu parodii Shell. Jeste "lepsi" je ta pumpa pod kousek pod Shell, tusim byvala SandraAdamsquare píše:To říkám, že v tý vaší pumpě nahoře to mixujou vodou
Pod to se podepíšu. Ani s benzínovým bravem, ani s naftovou alfou jsem nikdy rozdíl necítil...roubrt37 píše:fakt jsi měl spotřebu o litr vyšší a auto jelo hůř? To rozpoznáš? Vyšší spotřebu a nižší výkon za stejných povětrnostních podmínek a tvé nálady? Nebylo ani jednou![]()
V tom případě jsem golfista (největší urážka alfisty) anebo dokonce ochcávista (za tuhle urážku už následuje krevní msta), protože já rozdíl mezi na Shellu natankovaným Naturalem 95 a POWEREM 100 nepoznám ani na spotřebě a ani na jízdních vlastnostech. Tedy, když si odečtu to Placebo
Šťastný to člověk.. [-o<PeTr7650 píše: U nas na pumpe uz kupuju tak maximalne kafe . . .
nevíš odkud má tu naftu? to je nějaká podezřelá cena .. :-)Petr147 píše:Auto Vašenda na Harfě, je to v areálu Škoda autorizáku a jsou tam další dva nebo tři autoservisy, Ferodo brzdové centrum... není to přímo bnzinka, ale stojan s chlápkem u pokladny... byl jsem na rezervě, dal jsem plnou a žádný problémmá naftu za stejnou cenu 30,90... lidí tam jezdí celkem dost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host