no ja už jsem koupil nevětrané,když mi všude v shopech tvrdili že tam maji byt pouze tydle, i v katalogu to tak měli,tak jsem je koupil, užší jsou to je jasný ale brzdí to pěkně,asi se v tom už vrtal předchozí majitel a dal tam z JTD nebo co,každopádně si to musím pozjišťovat ještě ať v tom mam jasnocoyote píše:Kotouče a desky koupíš např tady: www.automedik.cz nebo www.mjauto.cz
No vzhledem k tomu, že výkonnější 1.6TS mají podobný výkon jako JTD 85kW, tak bych tam čekal větrané. Takže poklud máš větrané, tak kup větrané. Ty nevětrané totiž budou nejspíš tenčí takže budou na nic. Změř si tloušťku a průměr těch co tam máš a podle toho kupuj a nebo se ještě poptej jinde...
káp jsi na to. Nechám měnit kapalinu. A po zkušenostech s odvzdušňováním to nechám na kámošovi, co tu má servis. Klidně bych mu nechal vyměnit i ty kotouče, protože je s cenou ke mně víc než milostivej, ale stavovská alfí čest mi to nedovolícoyote píše:Třmen se z hadice sundavat nemusí. Takhle to pak budeš muset odvzdušnit. Ovšem pokud budeš chtít měnit kapalinu, tak se to hodí
No jo, je to z DHarous píše:Robert: Jakej je puvod toho auta? Kde jezdilo? Zatim mam tu zkusenost, ze u auta z Italie povoluju srouby sam golou a u auta z Nemecka je povoluje u kamose autogenem...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti