to PetrGTV : na tu Tvoji se těším, v inzerci vypadala jako funglovka !!!
Tonio píše:to Rosso155 : Tak už jen kvůli tý fotce se budu snažit![]()
to PetrGTV : na tu Tvoji se těším, v inzerci vypadala jako funglovka !!!
Zas nepřehánějPivrnec911 píše:Když mi Petr přijel před krám,tak smi spadla čelist:-). Je to libovka:-).
Jo to bude bojrosso155 píše:Takže to si zazávodíme ve stejný kategorii, Marty? To bude boj
.
Tak i když jsem teď úplně dutej (rekonstrujem kuchyň a obývák) tak v tomto případě bych nebyl línej nazout kola a jet tam taky i kdyby jen kůli společné fotce která by další rok zkrášlovala mojí plochu v PCRADES 155 píše:určitě na Kámen přijeď.....já myslím, že nebudeš litovat. S autem vůbec nemusíš jezdit na limitu nebo za limitem. Postavíme všechny 155ky, co přijedou, a uděláme pořádnou fotku
Já se zubím i 3den v kuse:-). Je to úžasné když člověk jde ráno k autu a je tak krásné..:-).Tonio píše:Musím ... přestože je tady spousta zapřísáhlých "celoročáků" , moje Italka jezdí jen v létě. Dneska ale bylo tak krásně, že už jsem nevydržel absťák, sundal nylonovou plachtu, na první cvrk natočil bella musicu, nechal ji brblat, dohustil pneumatiky a pak ta náááádheraDvacet kiláků jsem žehlil ty nejlepší silnice v okolí (docela to i po zimě jde, jsou tady rok staré úseky), když se prohřála, tak jsem jí trošku poškádlil ... KN-ko chrochtalo (Radim ví), já chrochtal blahem (Pivrnec ví) a všichni protijedoucí mohli vidět magora s hubou od ucha k uchu
![]()
![]()
To byla taková krása, od podzimu jezdím jen MB, ale až dneska jsem si opět zařídil. Nikdy, nikdy ji neprodám ... Ta první jízda na jaře je nepopsatelná
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti