Giulia - běžné verze (pokec...)
Re: Giulia - běžné verze (pokec...)
I opravit to jde dobre. Ja mam sedou lipari a v imofe mi menili vicko nadrze, poznat to neni. A to je sakra blba barva a misto.
Ex Giulia Super JTD 150 MTX
Zkoušel jsem autoscout jestli tam ten inzerát nenajdu s více fotkama a neviděl jsem to tam. Co jsem tam ale viděl jsou nový kusy za neuvěřitelně zajímavý ceny. Sic nafta a základ výbava (která ale popravdě stačí), ale cena cca 25k Eur. A ve Španělsku dokonce lehce přes 20k, akorát tam píšou, že neprodávají mimo Španělsko. To by mě zajímalo jak se na takový ceny dostanou.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Lipari je ta šedá barva, která se pod různými úhly nasvícení mění až na modrou a hnědou?honziss píše: 27.5.2018, ned 09:57 I opravit to jde dobre. Ja mam sedou lipari a v imofe mi menili vicko nadrze, poznat to neni. A to je sakra blba barva a misto.
Ex: 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
jo, je to ta měňavka.... hodně jsem o ní uvažoval ale upřímně řečeno se mi naživo moc nelíbí....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Myslel jsem si to, i když na fotkách to tak vůbec nevynikne.
Mě docela zaujala, když jsem jí okukoval. Ale taky bych osobně dal přednost jiný barvě.
Mě docela zaujala, když jsem jí okukoval. Ale taky bych osobně dal přednost jiný barvě.
Ex: 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
Lipari je v zasade seda, obcas do modra s jemnym cervenym metalickym pigmentem. Mel jsem to auto puvodne objednany jiny, ale kdyz jsem ji videl ma zivo, tak mi spadla celist a preobjednal jsem to. Pritom v konfiguratoru jsem o ni ani nezavadil predtim.
Ex Giulia Super JTD 150 MTX
Tak "Giulia kupe" predstavena jako GTV s výkonem přes 600 koní, e-boostem a 4x4. Další potvrzený model je nová 8C s výkonem přes 700 koní a zrychlením pod 3s....
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
- Hampice
- SemTuFurt
tomu uvěřim, až ji uvidím někde na živo...
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Buď trochu optimistou – vždyť svého času bys to samé prohlásil i o chystané Giulii QV :-)
AR 159 SW 2,2 JTS Ti
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
ex: AR 156 SW 1,9 JTDm
ex: AR 155 1,8 TS
ex: AR 33 SW 1,7 4x4
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
takze az 2022? Co znamena MCA a LWB?
Alfa Romeo 159, 2.2JTS, 2008 (po FL)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Q4 Veloce, 2018
Alfa Romeo Giulia 2.0T Q4 Veloce, 2018
Je to strategie na 5 let - do roku 2022, takze neco muze toereticky prijit i driv. LWB je Long Wheel Base a MCA je myslim facelift.
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
No jestli chtějí v roce 2022 představit facelift Giulietty tak to klobouk dolu...
Takových plánů už bylo... Narozdíl od těch slibovaných aut.

Takových plánů už bylo... Narozdíl od těch slibovaných aut.

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
"By 2022" = DO roku 2022. Coz znamena, ze facelift muze byt klidne letos nebo pristi rok a ne nutne az v 2022. Jinak kdyz vidim tu skepsi nekterych lidi, tak ktery konkretne model opravdu OFICIALNE oznamili a pak nevydali dejme tomu za poslednich 5 let? A tim nemyslim to, ze si nekdo myslel nebo cekal, ze by mohli vydat neco a pak nevydali, ale co opravdu oznamili a pak nevydali... Co koukam na minuly bussines plan (po vzniku FCA), tak tam to vydavani aut dodrzeli - 4C, Giulia a Stelvio...
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
Alfa Romeo MiTo GTA - 169kW
2010 - plány AR
- Giulia sedan + kombi - rok 2012
- nový Spider RWD (platforma Chrysler 300)
- kompaktní crossover - 2012
- Alfa Romeo MiTo 5D - 2013
SUV Alfa Romeo - 2012
Alfa 4C - 220kW
Všechny AR budou mít zpoždění
AR na trh USA - zpoždění 10 let
Spider AR na bázi Mazdy MX-5
Opět Giulia kombi
AR 2012 - 2 nové modely ročně, celkem 9 modelů
A to je jen rychlovkou co na mě vypadlo. Největší průšvih byl dlouhá doba mezi 159 a Giulií, několikrát slibovaná Giulia Combi a crossover.
2010 - plány AR
- Giulia sedan + kombi - rok 2012
- nový Spider RWD (platforma Chrysler 300)
- kompaktní crossover - 2012
- Alfa Romeo MiTo 5D - 2013
SUV Alfa Romeo - 2012
Alfa 4C - 220kW
Všechny AR budou mít zpoždění
AR na trh USA - zpoždění 10 let
Spider AR na bázi Mazdy MX-5
Opět Giulia kombi
AR 2012 - 2 nové modely ročně, celkem 9 modelů
A to je jen rychlovkou co na mě vypadlo. Největší průšvih byl dlouhá doba mezi 159 a Giulií, několikrát slibovaná Giulia Combi a crossover.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Tak pokud se bavime o dobe pred 10 lety a novinarskych spekulacich, tak to pak jo... Jen namatkou z tech novejsich clanku "Britský Autocar tvrdí, že budou poháněná přední kola, italský deník La Reppublica zase s odvoláním na zdroj z vývojového oddělení píše o pohonu zadních kol." Ja psal o ofiko prohlasenich po vzniku FCA (2014)...
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
Počkejte si na ofiko zveřejnění té prezentace.... to co z toho přečetli pologramotní novináři nemá váhu.... i když na iDnesu je o tom celkem rozumně znějící článek....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Pre nás je myslím momentálne podstatné, že sa to nechystajú zavreť. Nejaké modely snáď v najbližšej 20-ročnici vypustia 

146Ti - keď si chcem zašoférovať
Thesis Busso - keď sa chcem viezť
Thesis Busso - keď sa chcem viezť
Tady jsou lidi kteří Alfu Romeo sledují už dlouhatánský roky, ty to samozřejmě vědí co se vždycky dělo. V podstatě od útlumu Alfy 156. Je fajn, že sis vybral tuhle citaci, já teda vyberu jinou:kenjiro píše: 1.6.2018, pát 21:11 Tak pokud se bavime o dobe pred 10 lety a novinarskych spekulacich, tak to pak jo... Jen namatkou z tech novejsich clanku "Britský Autocar tvrdí, že budou poháněná přední kola, italský deník La Reppublica zase s odvoláním na zdroj z vývojového oddělení píše o pohonu zadních kol." Ja psal o ofiko prohlasenich po vzniku FCA (2014)...
Já mám i dokonce pocit, že třeba to MiTo 5p jsem viděl v podobný malůvce jako je ta Giulia kupé. Koneckonců na to tady máme i téma. A tam už toho taky bylo...Výroba SUV se znakem Alfy Romeo bude probíhat v turínské továrně Mirafiori, kde se bude vyrábět po boku nového kompaktního Jeepu, který nahradí modely Compass a Patriot. Alf do lehkého terénu se má v budoucnu vyrábět až 130.000 exemplářů ročně, Jeepu bude o něco více, až 150.000 kusů za rok. Nové informace potvrdil šéf Fiatu Sergio Marchionne a mluvčí firmy.
Fiat minulý týden schválil investici 1,3 miliardy euro (asi 31 miliard korun), která má továrnu Mirafiori zmodernizovat a připravit na montáž SUV. Výroba SUV Alfa Romeo a nového Jeepu začne v druhé polovině roku 2012.
http://www.alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f=99&t=850
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
To je jak u blbejch tady
Clovek mluvi o oficialnich dokumentech z doby po vzniku FCA (2014) a nekdo se tady porad ohani novinovyma clankama z doby davno predtim...
Netvrdim, ze vzdycky splnili to, co slibili, jen mam pocit, ze od vzniku FCA maji ty plany a fungovani nastaveny trochu jinak (viz Giulia a Stelvio) a snazi se jich drzet, takze je velka pravdepobnost, ze dost z toho co ted uvedli by mohlo byt a jako fanda znaky z toho mam radost a nemam potrebu hned pesimisticky psat "z toho zas nic nebude jako vzdycky"... To uz je podobny klise jako s tim,ze "italsky auta se porad serou".. I kdyz pri tom, jaky jsou v Cechach prodeje je toto stejne bezpredmetna debata...

Netvrdim, ze vzdycky splnili to, co slibili, jen mam pocit, ze od vzniku FCA maji ty plany a fungovani nastaveny trochu jinak (viz Giulia a Stelvio) a snazi se jich drzet, takze je velka pravdepobnost, ze dost z toho co ted uvedli by mohlo byt a jako fanda znaky z toho mam radost a nemam potrebu hned pesimisticky psat "z toho zas nic nebude jako vzdycky"... To uz je podobny klise jako s tim,ze "italsky auta se porad serou".. I kdyz pri tom, jaky jsou v Cechach prodeje je toto stejne bezpredmetna debata...
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
- Ježura
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Neviděl bych to zase tak černě... LWB verze Giulie a Stelvia by měly bejt nejsnazší, protože ty auta už jsou de facto postavený; stejně tak facelifty už maj dost určitě vymyšlený a raketová fyzika to taky nebude. GTV (pokud teda pošlou do světa i nějaký rozumnější motorizace) má techniku hotovou, namalovat to snad nebude tak extrémní problém a vývoj toho polo-elektro ústrojí taky snad není na začátku. Vlastně až na 8C nejde v žádným případě o vývoj z nuly jako v případě Giulie, takže věřím, že by to s trochou shovívavosti mohlo i dopadnout. Ostatně, jestli má modulární platforma nějakej smysl, je to tenhle.
Saab 9-5 Aero MY 2004 (2.3 Turbo, 184 kW)
Pokud to bereš od vzniku FCA a stav předtím považuješ za vakuum tak pak jo, to jim plány sedí. Já narážím na to, že Giulia měla být v roce 2012 a měla být sedan + kombi. A že o tom psali novináři s odkazem na Marchioneho? No, na Fiat auto press to hledat nebudu, na to je venku moc hezky. A stejně by to bylo prd platný.kenjiro píše: 2.6.2018, sob 07:34 To je jak u blbejch tadyClovek mluvi o oficialnich dokumentech z doby po vzniku FCA (2014) a nekdo se tady porad ohani novinovyma clankama z doby davno predtim...

Nevím jak moc si sledoval Alfu předtím než sis pořídil Giulii, ale věř mi, že sledovat ten vývoj a ty sliby bylo dost o nervy. Do toho pár akcí jako změna názvu modelu snad v den představení na autosalonu a nemůžeš se divit, že je pak člověk trochu skeptický k podobným vyjádřením a obrázkům.

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
EU product plan - April 2010
Kdyz neco vydaji a vyhovuje mi to, tak si to koupim, kdyz nevydaji, tak si to nekoupim. Rozhodne nemam potrebu na ty jejich plany neustale plivat a picovat po diskuznich forech, kdyz si stejne nic nekoupim, i kdyz neco konecne vyjde
Tot posledni co k tomuto tematu rikam.

Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce
OK. Je to stejný jako to tu bylo v dobách Alfy 159. Největší Alfisti a zastánci Alfy Romeo se rekrutovali z majitelů nových AR159. Nutno dodat, že většina z nich tu měla první příspěvek ze dne kdy si tu 159 koupili a poslední pak ze dne kdy jí prodali.
A není to o plivání na ty plány. Je to o skepsi vyvolané zkušenostmi s podobnými plány za posledních 10 až 15 let.

A není to o plivání na ty plány. Je to o skepsi vyvolané zkušenostmi s podobnými plány za posledních 10 až 15 let.

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure