Já večer popíjím, přečtu si nějaký názor na fóru, rozčílím se a odepíšu. Ráno si to přečtu a nejradši bych to smazal, ale jestli MR2 tak jedině světlounce modrou nebo lososovou barvucuhan píše:U mě to je tak,ráno vstanu a všechno co jsem řekl včera může být úplně jinak,takže jestli jsem mluvil o RX8 nebo MR2 tak zítra to klidně může být MX-5..,ale jelikož jsem furt Alfista tak to bude beztak nějaká Alfa..
Asi by sis jí měl pořídit též, bo normální chlap nerozenává barvy pojmenovaný po zvířátkách a rostlinkáchenzo13 píše:...... , ale jestli MR2 tak jedině světlounce modrou nebo lososovou barvu
no ja mit doma takovou starou jak ma enzo13, asi taky drive nebo pozdeji konvertuji, bo to vychazi skoro na stejno....hadXR píše:Asi by sis jí měl pořídit též, bo normální chlap nerozenává barvy pojmenovaný po zvířátkách a rostlinkáchenzo13 píše:...... , ale jestli MR2 tak jedině světlounce modrou nebo lososovou barvu
Jeden můj lektor ve Frýdku-Místku tvrdíval: "Chlap rozeznává pět základních barev. Pistáciová je zmrzlina a meruňková je gořalka".hadXR píše:Asi by sis jí měl pořídit též, bo normální chlap nerozenává barvy pojmenovaný po zvířátkách a rostlinkáchenzo13 píše:...... , ale jestli MR2 tak jedině světlounce modrou nebo lososovou barvu
navíc popis vůbec nesedi...alfafans píše:Pozor,
zase to někdo zkouší.......
Auto je v Londýně...
http://autobazar.hyperinzerce.cz/alfa-r ... Cbt1lda8cA
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host