Jakub: škoda, ale zas... do jara je času

Nebudu tady psát, že mně by se to nestalo. To by byl alibismus na druhouPetulin940 píše: 12.12.2019, čtv 00:15
Jako nechci se dodávkáře zastávat,ale jak bys Ty poznal ten černý led ? Jak rychle bys tam asi jel ? Všimnul by sis že vjíždíš na dálniční most ?
...
BTW mám kámoše, který je v podobný bryndě.petrAR156 píše: 27.10.2019, ned 07:41 Celkem šílené informace k tragické nehodě na Liberecku: https://www.facebook.com/maja.hanouskov ... cation=ufi![]()
Jakub: škoda, ale zas... do jara je času![]()
x-f píše: 12.12.2019, čtv 14:29 Ad jedu abych zastavil tam kam mám rozhled.
Podle mě to není uplně vždy splnitelné. Třeba ve tmě při dosvitu světlometů pokud zrovna nemůžeš mít dálkový může ležet něco na silnici a kdybys měl jet tak rychle, aby to šlo dobrzdit, tak to abys jel snad 70. klasická česká dálnice, kde nejsou směry odstíněné, takže dálku si nedáš, ale v tvém směru nikdo není, takže jedeš do tmy 130 na potkávačkách.
Stejně tak to náledí. Může bejt těsně nad nulou, mokro a v jednom úseku může profukovat tak, že tam bude mikroklima o dva stupně nižší a než se naděješ, jedeš na ledu. Mě se tohle stalo například v Praze pod mostem libeňskýho nádraží, když jedeš zhora od sazky.
bohužel symptom dnešní doby.... proto nechtějí učitelky jezdit s děckama ze školy na výlety atd., protože každé rozbité koleno může být záminkou pro rozsáhlou investigaci atd....kenjiro píše: 12.12.2019, čtv 17:08 Nechapu tu snahu za kazdou cenu vzdycky hledat vinika a nasledne teoretizovat co mel nebo nemel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host