Každý u sebe nenosí zrcadlovku a chce dobrou "mobilní" fotku... stejně by se ti mohl vysmát fotograf, že fotíš se Sony zrcadlovkou, která je i se sklem levnější, než jeho stativLimetkka píše:Teď jsi mě Delfínko opravdu pobavila, tohle budu muset chvilku rozdýchat - telefon, co dobře fotí
A ještě alespoň 5mpx na takový mirkočip
Když jsem měl naposledy 3x iP tak jsem ho taky nemusel restartovat - dělal to sám min. 1x denně ovšem mluvím o iP 1, který už dávno nežijou (jeden umírá) a jsou v šuplíku vedle SE K800i, HTC Diamond, a SE P1i, které fungují bezchybně stále (i když se musí HTC sem tam resetovat)Petr147 píše:za poslední rok jsem iP restartoval maximálně 1-2x, kvůli aplkaci se mi nikdy nesek, vypnutý byl 3x a to kvůli vymlácené baterce... hlavně mít otevřený OS a furt uvolňovat paměť a hrabat se v tom, aby to fungovaloto vidím v práci, kolega vedle s tím jeho HTC už kolikrát hodil o stůl, když mu to zamrzlo a furt za sebou chodí a ptají se, jak kde co rozchodit
Souhlasim, taky to tak vidim...zde. píše:Já nad tim dneska před spaním přemejšlel a iP mi spíš přišel jako VW, jako pěkný, pěkně zpracovaný, funguje..ale člověka to nebaví
"Už dva dny po sobě za námi chodí nějaký maník a snaží se nás přesvědčit, ať si koupíme Samsung Galaxy S II. Je to idiot," řekli deníku Sydney Morning Herald dva patnáctiletí studenti, kteří ve frontě na nový iPhone čekají už od úterního rána.
Frontu na telefon firmy Samsung považují mladíci za směšnou. "Jasně, určitě nejsme lepší než oni, ale aspoň si kupujeme iPhone," říkají.
možná ;-)Petr147 píše:Řezník: iP jsou jako italský auta, nesmí se kupovat první produkce a musí se počkat na vylepšené verze
Harous píše:http://mobil.idnes.cz/samsung-v-sydney- ... b_tech_vok
Tohle mě rozsekalo.
"Už dva dny po sobě za námi chodí nějaký maník a snaží se nás přesvědčit, ať si koupíme Samsung Galaxy S II. Je to idiot," řekli deníku Sydney Morning Herald dva patnáctiletí studenti, kteří ve frontě na nový iPhone čekají už od úterního rána.
Frontu na telefon firmy Samsung považují mladíci za směšnou. "Jasně, určitě nejsme lepší než oni, ale aspoň si kupujeme iPhone," říkají.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti