tak o kousek delsi by mi nevadili,treba jako v TI...ale da se... Jinak jsem na tom podobně, 183cm a 80kg ;) a jsou mi akorattyvado píše:a nechybí ti kousek pod stehny když to nemůžeš naklonit? Mě to teď přijde dobré, ale uvidím az pojedu někam dal. Jinak ty kožené sedačky co většinou máte jsou luxus, ale jen na oko, měl jsem je ve 156 a už nikdy je nechci, nebo vymyslet nějaký abs oblečení :-) já je ještě každou chvíli impregnoval aby byly krásne, byly jak v novém autě ale nemít pasy tak se v prudké levé ocitneš na místě spolujezdce :-) to mi hrozne vadilo, ale třeba 159 má trochu lepší boční vedení.
Motor doplňen, nějak jsem to zapomněl uvést. Děkuji za upozornění.tyvado píše:Ty chceš kůži a parkovaci senzory a je ti jedno jaky to bude mit motor?![]()
BlackPotter píše:Motor doplňen, nějak jsem to zapomněl uvést. Děkuji za upozornění.tyvado píše:Ty chceš kůži a parkovaci senzory a je ti jedno jaky to bude mit motor?![]()
Nicméně, mám naftová i benzinová auta a je mi to celkem už jedno jen ať to má dostatek Kw!
mcernoch píše:BlackPotter píše:Motor doplňen, nějak jsem to zapomněl uvést. Děkuji za upozornění.tyvado píše:Ty chceš kůži a parkovaci senzory a je ti jedno jaky to bude mit motor?![]()
Nicméně, mám naftová i benzinová auta a je mi to celkem už jedno jen ať to má dostatek Kw!
Jestli ti je jedno jaký motor a chceš mít dostatek kw tak je k dispozici šestivál 3,2 JTS
Myslím, že by ses nejdříve měl projet pořádně ty s Bussem.... Ten holden je proti němu naprosto bezpáteřní plocháč. Jediné co je na něm opravdu gut je zvuk. A s tou spotřebou je to taky trochu jinak. Busso když šetříš, tak neni problém pod 10 (v čemkoliv, ve 164/166 i míň), ale s Holdenem těhle hodnot nikdy nedosáhneš...mcernoch píše:Jel jsi s tím že tvrdíš že to není dobrý motor?
Výkon je vyšší jako předchůdce a
spotřeba je stejná jako u předchůdce.
Zvukový projev kolem 5.000 otáček je naprosto úžasný a zátah je velice slušný již od spodních otáček (je velmi lineární průběh), jenom ty svody nejsou to co bývaly.
Ten motor není vůbec špatnej a navíc náhon na všechny čtyři je velice dobrý požitek.
Jediná nevýhoda je že o proti konkurenci např. BMW si vezme tak o 1,5 litrů více.
Takže nejdřív se pořádně projeď a potom hodnoť.
Netvrdím, jen jsem napsal že si mi nezamlouvámcernoch píše:Jel jsi s tím že tvrdíš že to není dobrý motor?
Díky za info k převodovce, spíše mě zajímá jak je pohodlná na ježdění po městě. Nejsou s ní problémy? Moc alf ji nemá tak bych si byl rád jistej že to mají odladěný. Ten sport mode a snow mode má 2,4 jako nějaký tlačítko oproti 1,9?acmilan píše:Ahoj
Co se automatu tyka, tak ja po odstraneni dpf. Jsem veelmi spokojny a prevodovka musim uznat, ze na dlsie trasy je perfektne sprevodovana.Oproti 2.4 nema sport a snow mode, ale neni to ziadna velka vyhoda.I ked musim poveda, ze bral by som tbi v automatu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů