Tak, jak tak minulý týden pršelo tak jsem přišel na docela nemilou věc - začalo mi téct kolem antény (té, kterou tam někdo dobastlil

) - a evidentně to nebylo poprvé, protože to už někdo zatmelil

Ideální řešení by bylo ji vyhodit, zavařit díru a nechat nalakovat celou střechu... ale to je teď trochu mimo moje časové a finanční možnosti, navíc by to nebylo hned a já nechtěl, ať do auta teče.
Takže během dešťů provizorní řešení
No a následně jsem koupil novou anténu s novým těsněním + to ještě taky utěsnil zespod tmelem na okna. Test na wapce byl pozitivní a už tam neteče

Jako pozitivum tam teď mám aspoň origo Alfa anténu (prut), co mi zbyla ze 159

Toto mě ale aspoň při jednom donutil opravit stropnici, která už byla nepěkně prověšená:
Takže se zbavovalo toho původního molitanu
a jako lepidlo jsem nakonec použil Chemoprén Extra (měl by být do 120°C tak uvidíme, snad to aspoň něco vydrží. Látku jsem použil původní (sice už byla trochu natažená, ale sedlo to docela hezky, taky jsem z ní vypral asi 5 lavorů špíny

Jediné dva nedostatky jsou u šroubů, co drží sluneční clony)
Jinak jak to minule rozebírali (asi když se montovalo tu anténu) tak se s tím moc nepárali - polámané packy záslepek, zapěnované úchytky v A-sloupcích a podobně

Dále se o víkendu trochu pucovala motorový prostor - nějaká ta očista, nová izolace na kabeláži ke vstřikům a podobně. Vzhledem k tomu, že je to daily tak to nikdy nebude leštěnka jako Ládinova nebo Hampiho 164ka, ale aspoň už se člověk nemusí stydět otevřít kapotu

Pro srovnání jak to vypadalo po koupi a teď: