Eneck: s tebou souhlasím, je vidět že tomu rozumíš

Přesně takJP159 píše:Ono to tak až zase není o tom kolik je čehosi kdesi, ale spíš o přístupu a uctě k práci a věcem a hodnotám. Pokud někdo ničí svévolně ,jen tak pro pochybnou zábavu cokoliv, je prostě přesně to jak to nazval Eneck155
To je jen otázka času než přijde někdo osvícený kdo ví co je pro ostatní dobrem a označí Tě za blbce taky, protože on by to nedělal...RV147 píše:Sice jezdím s 75-kou na sněhu což může ledaskdo odsuzovat
To samozřejmě souhlasím, ale to by jsme se ho museli zeptat. Jinak se to asi nedozvíme.RV147 píše: Spíš jde o zamyšlení co člověka pudí k tomu, že auto co je určený na šrot musí ještě totálně dobít a nechat se při tom ještě natáčet a obdivovat.
RV147RV147 píše: Tady podle mýho nejde o to, že někdo chce někomu nařizovat popř. zakazovat co si má dělat s vlastním majetkem. Vždycky jsem si myslel a bylo mi to i rodiči vštěpováno, že kdo se chová špatně k věcem a vlastnímu majetku tak ten se chová špatně i ke zvířatům a lidem. Mnohokrát se mi to už v životě potvrdilo.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti