Mě zase dostalo jak dlouho nevolali hasiče a pak jim šel tahat hadici.
To je takový mýtus, pravda je přesně opačná.Kubas píše: 12.12.2018, stř 20:02 ... navíc hořící auto na LPG, to je o dost nebezpečnější než obyčejný benziňák, ne?
Jo tohle hodně posrali. Jednak zima, kterou v České kotlině máme každý rok dokázala opět překvapit zejména ty co by na ni měli být nejvíce připraveni a to ten nástup nebyl ani tak skokový.michal96 píše: 13.12.2018, čtv 17:43 Mám kamaráda, co tam musí jezdit denně...tak sprostý slova ani neznám co z něj dnes lezlo.... Mně jen stačilo to letošní podzimní flekovani der a zasypavani štěrkem. Místo aby to odpoledne zametli, tak tam na tejden supli cedulí odletujici štěrk a 50ku. Jó,cesta "zpátky na východ" začala.
Tak jasně debil se najde vždy, ale s tím je třeba počítat, tomu se vyhnout nedá. "Jé on se zahrabal, ale já to určitě vyjedu". Takhle jsou schopní zastavit i tři pruhy, natož dva.tuta146 píše: 13.12.2018, čtv 19:25 ale problém byl v tom, že ten osobák stál kvůli dalšímu tiráku v levém pruhu, podívej se na tu fotku, prostě mluví za vše.
VYSVĚTLUJ!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host