Ladis píše:Teď je to jedno, protože mám tu svoji a nechám si ji, dokud mě nepošlou z STK rovnou pod magnet
Ladis píše:Teď je to jedno, protože mám tu svoji a nechám si ji, dokud mě nepošlou z STK rovnou pod magnet
Jasně, je to dement !!! Co bys poradil takovému fotrovi (miluju tohle poetické označení otce) ty? Aby zkusil 13 let mladou italskou káru a 5x vyměněnýma předníma ramenama (horní i dolní, pánové), prorezlou podlahou před řidičem a smradlavým naftovým motorem (o co ten vošahanej volant po 300k km?, ještě že do toho dával vždy jedině selénii rejcink ...) ?Danni píše:Teraz som sa stretol s takou demenciou o ktorej som ani netusil... Priatelkyn foter si kupil cervenu jednotkovu fabiu (auto ktore sa podla neho najviac kradne) lebo su lacne nahradne diely no nemozme s tym autom ist na velke otvorene parkoviska (napriklad aquacity) lebo ho tam mozu ukradnut, ta ze bud pojdem autom ja alebo busom.... preco, fakt sa pytam preco? Zaostaly kraj? Durko mrkvicka mekanik mi povedal? Male IQ jedinca? Kamarati mi povedali?
Skoda reci...
Mě to jejich slavné TDI 1,6 77kW v Octavii III sežralo za prvních 21 000 (mám ji od půlky prosince) 1l oleje. Tolik jsem do 1,9 JTD ve 147 a ve 159 ještě nedolil dohromady za nějakých 130 000.bobas píše:nejlepsi je ta diskuse,skrze vetsiny dotazu tam sepsanych vyplyva,ze vlastne 1-1,5l oleje v rozmezi cca 3-5tkm je docela normalni, co me desi,jak tam nekteri pisi,ze ty auta maj najeto do 50tkm apod to uz je docela drsnea ja stresoval,kdyz mi tsko s 300 na hrbu bralo 0,3l na 1000km a 2.4ka s 320tkm 0,3- 0,4l na 12tkm
zajimave,ze tbicko po 10tkm veme tak deci a to ma 120tkm... Nejlepsi na tom je, ze pisici bezni uzvatele to berou jako samozrejmost a nezapomenou dodat, ze jinak je to bezporuchov vuz, ze behem jednoho roku resili maximalne nejakou nepodstatnou blbost, no pak se clovek dozvida o tom pseudu zlatu... zajimave veci, ale zaprisahli koncernu to berou jako fakt a nezapomenout dodat,jak tska strasne nezerou olej
Ale tady jdou krasne videt dve dveci, to jak se s tim lidi uz nejak vyrovnaji a neskutecne dobry marketing celeho koncernu, protoze stejne si to 95% lidi znova koupi
edas píše:Mě to jejich slavné TDI 1,6 77kW v Octavii III sežralo za prvních 21 000 (mám ji od půlky prosince) 1l oleje. Tolik jsem do 1,9 JTD ve 147 a ve 159 ještě nedolil dohromady za nějakých 130 000.bobas píše:nejlepsi je ta diskuse,skrze vetsiny dotazu tam sepsanych vyplyva,ze vlastne 1-1,5l oleje v rozmezi cca 3-5tkm je docela normalni, co me desi,jak tam nekteri pisi,ze ty auta maj najeto do 50tkm apod to uz je docela drsnea ja stresoval,kdyz mi tsko s 300 na hrbu bralo 0,3l na 1000km a 2.4ka s 320tkm 0,3- 0,4l na 12tkm
zajimave,ze tbicko po 10tkm veme tak deci a to ma 120tkm... Nejlepsi na tom je, ze pisici bezni uzvatele to berou jako samozrejmost a nezapomenou dodat, ze jinak je to bezporuchov vuz, ze behem jednoho roku resili maximalne nejakou nepodstatnou blbost, no pak se clovek dozvida o tom pseudu zlatu... zajimave veci, ale zaprisahli koncernu to berou jako fakt a nezapomenout dodat,jak tska strasne nezerou olej
Ale tady jdou krasne videt dve dveci, to jak se s tim lidi uz nejak vyrovnaji a neskutecne dobry marketing celeho koncernu, protoze stejne si to 95% lidi znova koupi
Je to krám...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti