Jestli se dobře pamatuji, jmenuje se Jirka a je z ARC. Zkus se zeptat tam.Můžete mi někdo poradit, kdo to byl na srazu se stříbrnou AR159 SW?
"EX POST" - 5.4.2008 - Výroční sraz webu CuoreSpor
Re: AR 159 SW na srazu
Nazdar Libore, tak konečně tě tady vítámlimach píše:Můžete mi někdo poradit, kdo to byl na srazu se stříbrnou AR159 SW? Díky předem.

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- limach
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: AR 159 SW na srazu
Díky všem za odpovědi.Kubas píše:Nazdar Libore, tak konečně tě tady vítámlimach píše:Můžete mi někdo poradit, kdo to byl na srazu se stříbrnou AR159 SW? Díky předem.S tou 159 tam byl "Boomer", znáš ho z ARC... Byla to 2.2JTS a absolvoval jsem s ním cestu z Prahy (cca 100km). Kup to!!!
Kubo já sem chodím nakouknout, častěji, je to fajn web s fajn lidma... Jen jsem trochu konzervativí (čti líný) a nechtělo se mi zatím psát jinam než na ARC, znáš mě, občas jsem trochu bručoun a tak zde nechci moc prudit, stačí, že některým z ARC už brnkám na nervy...

Takže Boomer? Já myslel, že má všechny jiné, než 159... Nebo ji měl laskavě zapůjčenou? Takže svezení dobré, co? Já o tom vůbec nepochybuju, pro mě by odlehčená AR159 2.2JTS SW ve verzi TI byla super auto právě taková, jaká je. Velká, bezpečná, supr vybavená a krásná... Zatím mám nabídky okolo 700 tis. za novou, vše od reimportérů z Německa, jen do leasingu se jim zatím nechce, ale už se něco začíná obracet k lepšímu. Ono koupit ji za 680 tis. v SRN nebo 1,08 mil u nás je sakra rozdíl, co?
Jinak co GT-éčko? Kdy se konečně pojedeš projet do Olmiku...

- Rebby
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Slalom - časy
Krasny den preji. Omlouvam se za brutalni zpozdeni, ale pri stehovani se papir s vysledky nekam zatoulal a jem rad, ze jsem jej vubec nasel
RUN 1
----------------
Petr156....20.90
Coyote.....21.40
Gio..........22.20
Petan.......22.30
Rebby......22.90
Buřt.........23.30
Bláža.......23.50
Franík......23.90
RUN 2
----------------
Petr156...20.40
Kleofáš....20.50
Petan......20.80
Coyote....21.40
Slíma......21.90
Rebby.....22.20
Franík.....22.60
Bláža......22.80
Faust146.25.40

RUN 1
----------------
Petr156....20.90
Coyote.....21.40
Gio..........22.20
Petan.......22.30
Rebby......22.90
Buřt.........23.30
Bláža.......23.50
Franík......23.90
RUN 2
----------------
Petr156...20.40
Kleofáš....20.50
Petan......20.80
Coyote....21.40
Slíma......21.90
Rebby.....22.20
Franík.....22.60
Bláža......22.80
Faust146.25.40
Alfa Romeo 159 2.0 JTD
Alfa Romeo Giulia 2.0 Q4 Veloce
(Alfa Romeo 147 1.9 JTD)
Alfa Romeo Giulia 2.0 Q4 Veloce
(Alfa Romeo 147 1.9 JTD)
mam tu jednu takovou technickou...
sraz na Kunce bude a nebude...srazy a stretnuti alfistu bude tedka probihat tak,ze se nahodi nejaka zajimava lokace a tam se ,pokud bude hezky, proste srazime...zadne organizovane veseli a disciplniny na letistich....nebude zadna povinna registrace a podobne...pokud si nekdo bude chtit udelat vylet a sejit se s podobne '"postizenymi" jedinci, tak prijede...kdyz se mu to nebude hodit a nebo se mu nebude zrovna chtit tak neprijede......proste se sjedem na nejakem miste ,dame obed,kdyz bude nalada zajedem pripadne na nejake blizke parkoviste nebo letiste a kazdej si bude delat co chce....myslim ze srazu uz je vsude tolik ze delat dalsi by bylo nosim drivi do lesa..
takze pokud bude hezky ,tak se v nedeli 5.4.pojedu podivat na Kunetickou horu..skocim si tam na obed a udelam treba nejakou fotecku a pojedu....pokud bude prset snezit a nebo bude ziam ak v ruskym filmu tak si budu radsi doma lepit modely
sraz na Kunce bude a nebude...srazy a stretnuti alfistu bude tedka probihat tak,ze se nahodi nejaka zajimava lokace a tam se ,pokud bude hezky, proste srazime...zadne organizovane veseli a disciplniny na letistich....nebude zadna povinna registrace a podobne...pokud si nekdo bude chtit udelat vylet a sejit se s podobne '"postizenymi" jedinci, tak prijede...kdyz se mu to nebude hodit a nebo se mu nebude zrovna chtit tak neprijede......proste se sjedem na nejakem miste ,dame obed,kdyz bude nalada zajedem pripadne na nejake blizke parkoviste nebo letiste a kazdej si bude delat co chce....myslim ze srazu uz je vsude tolik ze delat dalsi by bylo nosim drivi do lesa..
takze pokud bude hezky ,tak se v nedeli 5.4.pojedu podivat na Kunetickou horu..skocim si tam na obed a udelam treba nejakou fotecku a pojedu....pokud bude prset snezit a nebo bude ziam ak v ruskym filmu tak si budu radsi doma lepit modely

Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
Jo, pokud by bylo hezky, tak bych dorazil s zenou se spajdrikem...Richie píše:nedeli 5.4.
Ty lepis??? Ja uz na to nemam cas...Richie píše:lepit modely

2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
to jste toho moc nevymysleliRichie píše:mam tu jednu takovou technickou...

Alfetta GTV 2.0 L
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
156 2.5 V6 ("baby GTA" projekt pro syna)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Richie, právě proto že je všelijakých srazů přehršel, tak musíš přijít s něčím co lidi přitáhne. Né to pojmout tak, že si dáte oběd a hotovo. Jáá musím oznámit, že na oběd do Čech nepojedu
. Pro mě je priorita Kámen a na ten dorazím. Ale pokuď by jsi chtěl zorganizovat akci CS v Budějicích(v Pivovaře), nebo ve Znojmě (v Přímětickém sklepě) nech to na mě. Udělat u toho nějakou připitomělou soutěž v řízení .............., nebo si zahrát Paintball v bývalém vojenském prostoru, ta možnost by byla jak v ČB, tak i ve Znojmě. Dvoudení akce by dokázala lidi přimět udělat si čas. Ale nezávazný oběd je tak pro vás z okolí.
Hele, to Znojmo by nebyl špatný nápad.

Hele, to Znojmo by nebyl špatný nápad.

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Richie ale nechce dělat něco co "lidi přitáhne". Prostě to je jen neformální posezení a pokec.... Já tam taky nepojedu, mám to hodně daleko a využiju sobotu s pěkným počasím lépe než že bych seděl 6 hodin v autě... Ale minulý rok to bylo fajn (mimochodem, bylo k dispozici letiště a projelo se jen cca 30% zůčastněných, takže s tím doprovodným programem to nebude tak horké....).
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)