asi neexistuje možnosť ako túto možnosť domontovať ?
Auto mluvi i kdyz nema B&M.Envel píše:Pokud nemáš USB zdířku vlevo nahoře v kastlíku před spolujezdcem, tak B&M asi opravdu nemáš. Pokud máš na volantu čudlíky, tak to ověříš docela lehko, při zasunutém klíčku zmáčkneš na čudlíku značku hlasového povelu(stený čudel na kterém je vlevo telefon jen jej zmáčkneš vpravo taková čárkovaná ikonka) a pokud na tebe nezačne auto mluvit (pravděpodobně italsky), tak B&M nemáš.
Á, díky, já to pořád hledal přímo v nastavení Blu&Me.ryb píše:JiriCech - hlasitost TELEFONU nastavíš na rádiu. Tlačítko MENU, položka EXTERNAL AUDIO.
glassonion píše:Takže mně taky stihnul problém s BlueMe. Nainstalovanej poslední software. Nejde vypnout autoplay. Zkoušel jsem snad všechny možný kombinace, stojící auto s flash, bez flash, s hrající flesh atd. Prostě v settings žádná reakce na off. Navíc k tomu když je flashka pryč stejně se mi při startu spustí autoradio akorát že to hned přeskočí z media playeru na cd přehrávač. Bohužel moje auto rádio nepřehrává mp3 tak jsem doufal že to vyřeším přes BlueMe ale takhle ne. Nezná někdo řešení??
mira_mira píše:glassonion píše:Takže mně taky stihnul problém s BlueMe. Nainstalovanej poslední software. Nejde vypnout autoplay. Zkoušel jsem snad všechny možný kombinace, stojící auto s flash, bez flash, s hrající flesh atd. Prostě v settings žádná reakce na off. Navíc k tomu když je flashka pryč stejně se mi při startu spustí autoradio akorát že to hned přeskočí z media playeru na cd přehrávač. Bohužel moje auto rádio nepřehrává mp3 tak jsem doufal že to vyřeším přes BlueMe ale takhle ne. Nezná někdo řešení??
JJ, u mě to bohužel taky nepomohlo, no ale vysral jsem se na to, u mě Mp3 normálně přehrávám, tak jsem to dál neřešil...
Dotaz mám spníš na restart blue&me - někde jsem tu viděl, že by měla stačit pojistka, a ne odpojovat celý auto od baterky.... Už jsem ten příspěvek ale nenašel - neví někdo z hlavy, která pozice je v pojistkový skříňce u řidiče na toto (a samozřejmě i na související)
Díky moc
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů