Třeba kamarádi, kterým jsem Breru ukazoval a nebo je svezl, tak jsou nadšení a chválí mi jí. Jeden si chce v návaznosti na to koupit AR 159SWDeLuca píše:Chtěl bych se zeptat majitelů, dostáváte na Breru reakce od okolí? Jaké?
Některý auta jsou zcela bez zájmu, na některé se vás pořád někdo ptá, na benzínkách, známý atd... Brera je z mého pohledu dost neokoukaná a se zvláštní image krásnýho auta; na druhou stranu už nějaký ten pátek na silnicích je. Tak by mne zajímalo, jestli je to auto na který někdo pořád kouká a vyvolává nějaké reakce, nebo je bez zájmuKromě teda reakcí "Hm Alfa, ta se ti vysere"
P.S.: zdraví se Alfisti? Hondaři moc ne, jenom ve starých Hondách... Myslím ale, že protijedoucí klín Brery/159 za pozdrav stojí, ne?

Ale jinak ji chválí i lidé, které neznám. Když jsem v prosinci na poště kupoval známku a pak jsem jí venku lepil, tak vyšla paní (50+), co byla u vedlešího okénka a pochválila jí, že se jí auto moc líbí.
Ale nalej jsem zatím dost málo kilometrů a potkal málo lidí, tak uvidíme jak to půjde dál...

To stejné se zdravením, když jsem jel s Alfou já, tak jsem jinou nepotkal, tak nevím