A teraz babo rad...[/quote]
Bridgestone Potenza RE050A JE VELICE DOBRÁ VOLBA, ale pro mě už je to finančně moc když jsem kupoval teď nový elektrony.
V porovnání s čím? Pro jistotu se zeptám, on už si tu totiž taky někdo chválil protektory Vraník...Maxa píše:na jízdních vlastnostech se tedy žádný nešvar neprojevil
dej tu větu do gůglu a druhý odkaz ti to řeknewenca89 píše:Jaký rychlostní rozdíl je mizi specifikací W a Y?
To je jednoduchy, nova guma se pomaleji sjizdi, takze kdyz nalita na na 5 tisic kilaku a na gume to temer neni znat, nalita dalsich 10 tisic, guma vypada uz trochu opotrebene, ty si reknes, ze je jeste v pohode, to mozna i dve sezony vydrzi a pak jsi rad, kdyz na ni neco najedes (mluvim z vlastni zkusenosti s COntinentalkama Sport Contact 2)...Envel píše: ale nějak se mi nezdá, proč se někdo zbavuje pneušek, které mají řekněme 80% vzorku...
V porovnání s jakoukoli jinou značkou.(Pirelky,Micheliny,Dunlopky)Harous píše:V porovnání s čím? Pro jistotu se zeptám, on už si tu totiž taky někdo chválil protektory Vraník...Maxa píše:na jízdních vlastnostech se tedy žádný nešvar neprojevil
Klidně dám, auto jsem vybíral s ohledem na jízdní vlastnosti a alespoň je tak obutím nedevalvuju na úroveň Fábie...Maxa píše:Ale klidně dej za gumu 4 litry když budeš mít lepší pocit![]()
Harous naprostý souhlas.Harous píše:Klidně dám, auto jsem vybíral s ohledem na jízdní vlastnosti a alespoň je tak obutím nedevalvuju na úroveň Fábie...Maxa píše:Ale klidně dej za gumu 4 litry když budeš mít lepší pocit![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů